Cuma Namazı Öncesi Vatandaşlara El Dezenfektanı Ve Maske Dağıtıldı


Cuma Namazı Öncesi Vatandaşlara El Dezenfektanı Ve Maske Dağıtıldı

COVİD-19 tedbirleri kapsamında geçici süreyle toplu ibadete kapatılan camiler yeniden ibadete açıldı.

Altınordu Belediyesi cami bahçeleri ile sınırlandırılan ve uzun bir aradan sonra toplu olarak kılınan Cuma namazı öncesi ibadethanelerde detaylı dezenfekte çalışması gerçekleştirirken namaz saatinde ise vatandaşlara el dezenfektanı ve maske dağıttı.

COVİD-19 tedbirleri kapsamında geçici süreyle toplu ibadete kapatılan camiler yeniden ibadete açıldı. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde cami bahçelerinde eda edilen Cuma namazı öncesi Altınordu Belediyesi ekiplerince şehrimizde bulunan tüm ibadethaneleri dezenfekte edildi. Namaz saati geldiğinde ise namaz kılınan cami bahçelerine Altınordu Belediyemiz tarafından kurulan stantlarda vatandaşlara el dezenfektanı ve maske dağıtıldı.

Pandemi sürecinin başında şehrimizde bulunan tüm ibadethaneleri dezenfekte eden Altınordu Belediyesi, camilerde ibadetin yeniden başlaması öncesi de Cuma namazı kılınacak camileri ve bahçelerini ise sil baştan yeniden temizliğini yapıp dezenfekte etti.

Periyodik olarak devam eden ibadethane dezenfektelerinin yanı sıra belediye ekipleri, ibadethanelerin iç kısımlarında bulunan hasır ve halıları da özel solisyonlarla dezenfekte ederek hijyenik hale getirmeyi aralıksız sürdürüyor.


Yayın Tarihi: 28/05/2020