Cındıkoğlu Tesisleri Kapıcıoğlu’na Emanet…


Cındıkoğlu Tesisleri Kapıcıoğlu’na Emanet…

“Şehrin lezzet markası olacağız”

Samsun’un eşsiz lezzetlerinden Çakallı Menemeni başta olmak üzere birçok farklı menüyü müşterilerine sunan Cındıkoğlu Tesisleri'nin işletmesini şehrin başarılı iş insanı Recep Kapıcıoğlu üstlendi.

Samsun – Ankara Karayolu üzerinde Mahmutlu Sapağı'nda hizmet veren Cındıkoğlu Tesisleri'nin işletmesini alan Recep Kapıcıoğlu, zenginleştirdikleri menü ve müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı ile şehrin önemli lezzet markalarından birisi olacaklarını kaydetti.

“BURADA FARK VAR”

Şehrin eşsiz lezzetlerini müşterilerine sunduklarını söyleyen Recep Kapıcıoğlu, “Çakallı Menemeni başta olmak üzere şehrimize özgü birçok lezzeti tesislerimizde müşterilerimize sunuyoruz. Özellikle köy kahvaltısı ile çok kısa sürede dikkat çektik. Çakallı mevkii, Samsun’un lezzet duraklarından birisi haline geldi. Bu lokasyonda kazandığımız tecrübe ve müşterilerimizin beklentilerine yönelik edindiğimiz tespitlerimiz ile fark yaratıyoruz. Şehrin gürültüsünden uzak, sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirmek ve lezzetlerimiz eşliğinde yemeklerini yemek isteyen herkesi Cındıkoğlu Tesisleri'ne bekliyoruz” dedi.

YENİLENEN İŞLETME ANLAYIŞI

Cındıkoğlu Tesisleri'nin sahibi Şenel Cındık ile birlikte markalaşma yolunda önemli bir adım attıklarını söyleyen Cındıkoğlu Tesisleri İşletmecisi Recep Kapıcıoğlu, “Çakallı Menemeni denilince akla ilk gelen tesislerden birisi olan Cındıkoğlu Tesisleri, yenilenen işletme anlayışı ile Samsun’un en önemli lezzet duraklarının başında yer almaya aday. Cındıkoğlu Tesisleri'nin sahibi Şenel Cındık ile omuz omuza verdik. Bu birliktelik, büyük bir markalaşmayı da beraberinde getirecektir. Samsun’un en iyi kahvaltısı, en iyi menemeni, en iyi kuymağı, en lezzetli etini tatmak isteyenler, müdavimimiz olacaklar” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 13/12/2021