Çarşamba Belediyesi Beyzbol Takımı Şampiyon Oldu


Çarşamba Belediyesi Beyzbol Takımı Şampiyon Oldu

Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenen 2019 Yılı 13-16 Yaş Grubu Beyzbol Etaplı Ligin Şampiyonu Çarşamba Belediyesi Ayyıldız Spor Kulübü oldu.

22 Haziran tarihinde Ordu’nun Aybastı İlçesi Perşembe Yaylasında yapılan 13-16 Yaş Grubu Beyzbol Etaplı Ligi final müsabakalarında Çarşamba Belediyesi Ayyıldız Spor Kulübü, Ordu Fatsa Spor Kulübünü 3-2, Ankara Amatör Sporcular Spor Kulübünü 3-1 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyona ardından dereceye giren takım sporcularına ve antrenörlerine madalya ve kupaları takdim edildi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “2019 yılı 13-16 Yaş Grubu Beyzbol Etaplı Ligi Türkiye şampiyonasında dereceye giren tüm takım sporcularını ve antrenörlerini tebrik ederim. Bize şampiyonluk sevincini yaşatan Çarşamba Belediyesi Ayyıldız Spor Kulübü sporcularını ve teknik heyetini kutluyorum. Takımımızın aynı disiplin ve özveri ile çalışarak daha birçok başarıya imza atacağına inanıyorum. “dedi.

2019 Yılı 13-16 Yaş Grubu Beyzbol Etaplı Liginin Şampiyonu Çarşamba Belediyesi Ayyıldız Spor Kulübü olurken ikinci Ordu Korgan Takımı üçüncü Ankara Amatör Sporcular Spor Kulübü dördüncü ise İstanbul Arnavutköy Spor Kulübü oldu.


Yayın Tarihi: 23/06/2019