Canik'in Boksörleri Gururlandırdı


Canik'in Boksörleri Gururlandırdı

Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı sporcuları, Nevşehir'de düzenlenen Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda 3 madalyayla döndü. Genç boksörler, başarılı Başkan Osman Genç'e paylaştı.

Yapılan yatırımlarla sporda da marka haline gelen Canik'te genç sporcular başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Nevşehir'de düzenlenen Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda Canikli sporcular başarılı sonuçlara imza attı. Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı sporcuları Şule kabadayı 75 Kg'da Büyük Bayanlar kategorisinde Türkiye 2.'si olurken, İrem Uzun +81 Kg'da Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye 3.'sü oldu. Başarılı sporcu Pınar Donbay da 75 Kg'da Türkiye 3.'sü olarak madalyayla dönen bir başka isim oldu.

CANİK SPORDA MARKA

Nevşehir'den madalyalarla dönen üç boksör, başarılarını kendilerinden desteklerini esirgemeyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile paylaştı. Haftalık Halk Günü'ne sürpriz ziyarette bulunan boksörler, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti. Genç boksörleri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Genç, "Spora yaptığımız yatırımların meyvesini alıyor olmamız bizleri mutlu ediyor. Bugün 3 bine yakın sporcu ordumuzla biz büyük bir aileyiz. Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlar sonucunda Canik bugün sporda da marka oldu. Sporcularımız, elde ettikleri başarılarla şehrimizin adını duyuruyor. İnanıyorum ki sporcularımız daha da büyük başarılara imza atacaklardır" dedi.


Yayın Tarihi: 30/01/2018