Canik Yılbaşına Hazır


Canik Yılbaşına Hazır

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaklaşan yılbaşı öncesi tedbirlerini artırdı. Zabıta ekipleri özellikle gıda satışı yapan işyerlerini mercek altına aldı. Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, "Yılbaşına hazırız" dedi.

Yılbaşı öncesi vatandaşlar alışveriş yapmaya başlarken, Canik Belediyesi de halkın sağlığını korumak amacıyla bir dizi önlemler aldı. Kontrollerini sıklaştıran Canik Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde kapsamlı denetim yapıyor. Zabıta ekipleri özellikle ilçenin ana arter ve caddelerinde çok sayıda, lokanta, kafeterya, restoran, pastane ve gıda ürünü satışı yapan işyerlerini tek tek kontrol ediyor.

SIKI KONTROL

Vatandaşların yeni yılı huzurlu bir ortamda, sorunsuz karşılaması için harekete geçen zabıta ekipleri, kuruyemiş ve şekerleme satışı yapan işyerleri üzerinde titizlikle dururken, gıdaların tazelikleri, ambalajları, gramajı, imal ve son kullanma tarihlerini gözden geçiriyor. Canik'te yılbaşını sorunsuz karşılamayı istediklerini belirten Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, yaklaşan yılbaşı nedeniyle vatandaşların huzuru ve sağlığı için ilçe genelinde periyodik olarak yapılan denetimleri artırdıklarını söyledi.

AKSAKLIK YOK

Canik Belediyesi olarak halkın sağlığıyla oynanmasına hiç bir zaman müsaade etmediklerini ifade eden Erbay, "Yılbaşı nedeniyle kuruyemiş ve şekerleme tüketimi fazla olacağı için bu tür işyerlerinde denetimleri sıklaştırdık. Yapılan denetimlerde herhangi bir aksaklığa rastlanılmaması bizleri memnun etmekte. Denetimler yılbaşına kadar devam edecek. Ancak Canik olarak yılbaşına hazırız. Vatandaşlarımız şikayet ve ihbarlarını 'ALO 153 Zabıta' ve '4445590' No'lu telefona yapabilirler. 2019 yılının Canik, Samsun halkı, Türk milleti ve İslam alemi için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 28/12/2018