Canik Basket’e Zevahir Restoran’dan Reklam Desteği


Canik Basket’e Zevahir Restoran’dan Reklam Desteği

Samsun’un ve Karadeniz Bölgesinin basketboldaki tek süper lig markası Samsun Canik Basket takımının destek çağrısına ilk cevap Samsun’da faaliyet gösteren Zevahir Restoran’dan geldi.

Takımın süper ligdeki mücadelelerinde giyeceği formaların sırt kısmında yer alacak reklam için, Kulüp ile Zevahir Restoran arasında 28 Ağustos 2019 tarihinde sözleşme imzalandı.

Zevahir Restoran’da imza töreni öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Zafer Şimşek, verdikleri destek için Zevahir Restoran işletmecisi Ömür Ünal’a teşekkür teşekkür ederek şunları söyledi;

“Bilindiği üzere, takımın müsabakalarının yayın hakkı TİVİBU’da. Ayrıca Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynanacak müsabakalar, Kulüplerin kendi kanallarında da yayınlanabilecek. Amatör lig olarak değerlendirilen Kadınlar Basketbol Süper ligindeki takıma yapılacak reklam ödemeleri, işletmelerin vergi matrahından düşülebilecek.

Zevahir Restoran’ın usta aşçılarının marifetleriyle hazırlanan ürünlerin tanıtımı için Kulüp, üzerine düşen her türlü paylaşım ve destek de bulunacaktır.

Samsun’un bir başka marka değeri olan “Samsun Canik Basketbol” takımı için destek olan Zevahir Restoran işletmecisi Ömür Ünal Bey’e teşekkür ederiz.

Ayrıca kulübün en önemli gider kalemi olan “ulaşım gideri” için sponsor arayışımız sürmektedir. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Galip Öztürk Bey’e ulaşmak için bugünlerde girişimlerde bulunacağız. Kendisinin desteği bizim için çok önemli.”

Zevahir Restoran işletmecisi Ömür Ünal da imza töreninde yaptığı konuşmasına, yapılan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması dileğiyle başlayarak şunları söyledi; “Anlaşmamız bir sezonluk, sezon boyunca formaların sırt bölümünde ‘Pi Burger’ markamızın reklamı bulunacak. ‘Pi Burger’ yeni ürünümüz, Zevahir Restoran markası altındaki bir ürünümüz. Bu ürünümüzü, markamızı duyurmak adına Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile reklam anlaşması yaptık, her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun.”                


Yayın Tarihi: 28/08/2019