Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Öğretmen Günü'ne Özel Kampanya


Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Öğretmen Günü'ne Özel Kampanya

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Öğretmenleri unutmadı!

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlere özel kampanya düzenlendi.

"Doktorları da yetiştiren öğretmendir" sözüyle 24 Kasım Öğretmenlerine özel bir kampanya başlatan Samsun Büyük Anadolu Hastanesi bu anlamlı günde Öğretmenleri unutmadı.

24 Kasım - 30 Kasım arasında geçerli çalışan ve emekli tüm öğretmenlere bir muayene ücretsiz hakkı tanıyan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, " Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilmesi adına Kutsal bir meslek icra eden öğretmenlerimize şükranlarımızı ne kadar sunsak azdır. Bizde Büyük Anadolu Hastaneleri ailesi olarak bu güzel ve anlamlı günde "Doktorları da yetiştiren Öğretmendir" sözüyle değerli öğretmenlerimiz için bir kampanya başlattık. 24 Kasım - 30 Kasım arasında geçerli çalışan ve emekli tüm öğretmenlere bir muayene ücretsiz hakkı tanıyarak bir nezbe olsun yanlarında olduklarımızı hissetmelerini istedik.

Bu düşünceler içinde öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum." dedi.


Yayın Tarihi: 22/11/2017