Büyük Anadolu Hastaneleri'nde Kurumsal Anlaşmalar Devam Ediyor


Büyük Anadolu Hastaneleri'nde Kurumsal Anlaşmalar Devam Ediyor

Büyük Anadolu Hastaneleri kurumsal anlaşmalarına Samsun Orman İşletme Müdürlüğü'nü de ekledi.

Büyük Anadolu Hastaneleri, kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği kurumsal sağlık sözleşmesi uygulamasını büyük bir katılım ile sürdürüyor.

Bu kapsamda Samsun Orman İşletme Müdürü Celal Kanbur ile Büyük Anadolu Hastaneleri kurumsal iletişim uzmanı Alper Sayar arasında kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı. 
Anlaşma ile birlikte Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış olduğu kapsamlı ve ayrıcalıklı imkanlardan faydalanacaklar.

22 yıllık tecrübesiyle Samsun'un  ilk özel hastanesi olma özeliğini taşıyan Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlık hizmetlerinin geniş bir alana yapılması için kurumsal sağlık sözleşmelerine büyük önem verdiklerini dile getiren İletişim Uzmanı Sayar, "Hastanelerimizin vermiş olduğu sağlık hizmetlerinin sadece Samsun değil, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında geniş kesimlerce kabul görmesi bizleri gururlandırıyor. Bugün dünyanın her yerinden misafirlerimiz hastanelerimize gelip tedavi olup mutlu bir şekilde evlerine dönüyorlar. Alanında tecrübeli ve akademik kadrosu ile Büyük Anadolu Çiftlik Hastanemiz de son teknoloji ekipmanları, yeni branşları, kaliteli, özgün konseptiyle, rahatça ulaşabileceğiniz yeni binamızda çok yakında hemşerilerimizin hizmetine girecektir" dedi. 

Anlaşmanın sağladığı kapsamlı ve ayrıcalıklı imkanlar için Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkür eden Samsun Orman İşletme Müdürü Celal Kanbur, yeni hizmet binasının ilimiz için hayırlı olması dileklerini iletti.


Yayın Tarihi: 23/05/2019