Büyük Anadolu Hastaneleri Yeni Binasının Kapılarını Açıyor


Büyük Anadolu Hastaneleri Yeni Binasının Kapılarını Açıyor

Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinin yeni hizmet binasının ilk lansman toplantısı Samsun basını ile gerçekleştirildi.

Büyük Anadolu Hastaneleri, İstiklal Caddesi’nde bulunan Çiftlik Hastanesi, İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki yeni binasına taşınıyor.

Yeni binada Samsun basını ile gerçekleştirilen lansman toplantısında, açılış konuşmasına 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlayarak başlayan  Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen; “Yeni hizmet binamızda olmak, bizi hem heyecanlandırıyor hem de gururlandırıyor. Yeni hizmet binamızın Samsun’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Yakup Yönten de yaptığı konuşmasında, birkaç gün içerisinde yeni binada faaliyete başlayacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Çiftlik hastanemizi yeni binamıza taşıyoruz. Şu anda ruhsatımızın Samsun tarafı bitti. İnşallah birkaç gün içerisinde de bakanlıktan yazı gelecek ve faaliyetimize başlayacağız. Meydan hastanemiz ise faaliyetine devam ediyor. Meydan ve yeni hastanemiz ile birlikte toplam 200 yataklı, 9 ameliyat salonu, 60 hekim kadrosu ve 700 çalışanıyla birlikte hizmet vereceğiz. Yıllık 300 bin hastaya ayakta hizmet, 10 bin ameliyatımız mevcut, son 5 yılda geliştirdiğimiz uluslararası hasta sağlık turizmiyle 81 ilden ve 28 ülkeden hastalarımız geliyor. Sektörümüze ve Samsun halkına inandığımız için bu yatırımızı gerçekleştirdik. Yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum”. 

Konuşmaların ardından basın mensuplarına yeni hastane binası gezdirilerek birimler hakkında bilgiler verildi.


Yayın Tarihi: 24/07/2019