Bulvar AVM’den Eğlence Dolu Bir Sömestir Şenliği Başladı


Bulvar AVM’den Eğlence Dolu Bir Sömestir Şenliği Başladı

Sömestir tatilinde gerçekleşecek olan, çocuklara özel birbirinden keyifli etkinlikler Bulvar AVM’de başladı

Bu sömestirde de eğlence dünyasının kapıları Bulvar AVM’de açıldı. Çocuklar, birbirinden güzel etkinliklerle sömestir tatilinin tadını çıkarmaya devam ediyor. Hem çocuklar hem de ebeveynler için eğitim tadında eğlenceli atölyeler gerçekleşİyor.

Ebeveyn- Çocuk Ritim Atölyesi; Sömestir boyunca hafta içi hergün 14.00 16:00 saatlerinde iki seans olarak Kültür Salonunda gerçekleşen atölyede, ziyaretçiler çocukları ile hayatın ritmine yine ritim ile neşe katıyorlar. Etkinlik, ritim eğitmeni ve müzik öğretmeni Gözde Ozansoy eşliğinde gerçekleşiyor. Ritim eğitmeni; “Doğumumuzla başlayan kalp ritmimiz hayata uyumumuzu sağlayan en büyük etken. Doğru ritimler, bu uyumu güçlendirerek sağlamlaştıryor “ diyerek 5 yaş üzerindeki tüm çocukları ebeveynleri ile  ritim atölyesine davet ediyor.

Resim Atölyesi; Yüz boyama etkinliğiyle başlayan atölyeler; Pera Sanat eğitmenleri eşliğinde yapılacak olan resim atölyesi ile devam edecek. Resim atölyesi çocukların becerilerini ortaya çıkaracak ve gelişimlerine katkı sağlayacak.

Tiyatrolar; OMU TİT (Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tiyatro Topluluğu) ekibinin yazıp yönettiği ‘’Dostluk Ormanı’’ adlı oyun sahnelendi.  İnteraktif olarak çocukların katılımını sağlayan oyun büyük ilgi gördü..

27 Ocak Cumartesi günü ise, Tiyatro Küçükeller’in hazırladığı ‘’Zorba Kovan’’ adlı çocuk oyunu yine aynı sahnede sergilenecek. Oyun, Samsun’da ilk kez Bulvar Avm’de sahnelenecek. Son dönemlerde yaygınlaşan akran zorbalığını konu alan tiyatro, Mahalleye yeni taşınan bir çocuğa uygulanan zorbalığın, zorba kovan yöntemlerle nasıl sonlandırılacağını eğitici ve öğretici bir dille anlatacak.

Etkinlikler, ücretsiz olup tüm Samsunlular davetlidir .

Program:

Ebeveyn- Çocuk Ritim Atölyesi : Sömestir Boyunca Hafta içi Hergün 14:00 ve 16:00 seansları

Zorba Kovan : 27 Ocak Cumartesi 14:00 ve 16:00 seansları

Resim Atölyesi : 28 Ocak Pazar 14:00 – 16:00


Yayın Tarihi: 22/01/2024 - 18:24