Bulvar AVM’de Rafadan Tayfa Coşkusu


Bulvar AVM’de Rafadan Tayfa Coşkusu

TRT’nin en çok sevilen çizgi kahramanlarından Rafadan Tayfa çocuklara kişisel verileri korumayı Bulvar AVM’de öğretecek.

Türkiye’nin en çok izlenen çizgi kahramanlarından Rafadan Tayfa mahalle yaşamı, dayanışma, dostluk, komedi ve eğlenceli halleriyle çocuklara keyifli anlar yaşatacak.

Çocuklar, "Veri Tayfa" gösterilerini izlerken, aynı zamanda kişisel verilerin neler olduğu, bunları paylaşırken nelere dikkat etmeleri gerektiği ve kişisel verilerin ne kadar önemli olduğu konusunda kendi yaşlarına uygun şekilde bilgilenecek, eğlenirken de öğrenecek.

Dijital ortamlarda gelişigüzel paylaştıkları kişisel verilerden doğabilecek risklerin farkında olamayan ve çeşitli kötü niyetli girişimlerin hedefi haline gelen çocuklarla ilgili ailelere de büyük sorumluluklar düşüyor.

Ebeveynlere bu sorumlulukları her fırsatta hatırlatmaya devam eden KVKK, "Veri Tayfa" ile ailelerde de bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Maskot karakterlerin sahne gösterisi 20 Ağustos tarihlerinde 19:00 – 21:00 saatlerinde Bulvar AVM meydan alanında gerçekleşecek.

Etkinlikler ücretsiz olup, tüm Samsunlular davetlidir.


Yayın Tarihi: 18/08/2021