Bulvar AVM’de Çocuk Şenliği Dolu Dolu Bir Programla Geliyor


Bulvar AVM’de Çocuk Şenliği Dolu Dolu Bir Programla Geliyor

Geleneksel çocuk şenlikleri Bulvar AVM’de başlıyor, Türkiye’nin  en sevilen ve en çok izlenen çizgi filmlerinden Kral Şakir, Bulvar AVM’de çocuklarla buluşacak…

Türkiye'nin en çok sevilen ve en çok izlenen çizgi filmlerinden,  Cartoon Network'un ilk yerli çizgi dizisi olan Kral Şakir, bir aslan ailesinin çocuğu olan Şakir'in ailesi ve arkadaşları ile olan maceralarını komedi ve eğlenceli halleriyle çocuklara anlatacak.  Program; moderatör eşliğinde birbirinden eğlenceli yarışmalarla başlayacak. Kral Şakir karakteriyle hem şarkı söyleyip hem de dans edecekler.  Çocuklar en sevdikleri karakter ile fotoğraf çekinme şansı da elde edecekler.

Geleneksel Çocuk şenlikleri,  Kral Şakir sahne gösterisi 17-18 ve 19 Nisan 14:00 – 16:00 ve 20:30 saatlerinde 3 seans olarak izlenebilecek.

Etkinliğe; karakalem ve karikatür çalışmaları eşlik edecek. Kendi tarzında realist  karakalem portre ve karikatür çalışmaları yapan, yurt içinin yanı sıra yurt dışına da çalışan sanatçı Filiz Güldal, 17- 18- 19 Nisan tarihlerinde Bulvar AVM meydan alanında olacak. Çalışmalarını 5 – 10 dakika arasında hazırlayan başarılı karikatürist ve karakalem sanatçısı Filiz Güldal Milli bayram temalı çizimler gerçekleştirecek. Özel olarak çizim yaptırmak isteyen ve Bulvar AVM’den alışveriş yapan ziyaretçilere ise %30 oranında indirim uygulanacak.

Bayrama özel hazırlanan Atatürk Hatırası fotoğraf platformu ile de ziyaretçiler anlamlı  fotoğraflar çekebilecekler.

Etkinlikler ücretsiz olup, tüm çocuklar davetlidir.


Yayın Tarihi: 14/04/2023 - 13:29