Birlikte Başardık, Söz de Mühür de Sizindir


Birlikte Başardık, Söz de Mühür de Sizindir

Öyle bir seçim sürecini bir arada geçirdik ki, hem siyaset hem de seçim çalışmalarının üzerinde bir bağ oluşturduk. Ben bu şehre, bu şehrin en değerli unsuru olan siz Samsunlulara her zaman çok inandım. Bu inançla çıktığım yolculuk, yine aynı inanç ile sizlerden karşılık buldu.

 Konu Samsun ve Samsunlu olduğunda kimse daha azına razı olmaz demiştim. Siz çok daha iyiye layıksınız. Makamların hizmet için, seçimlerin ise halka hizmet için var olduğunun unutulduğu bir dönemi hep birlikte yaşıyoruz.

Bunu değiştirmek, bütün makamların halka hizmet üzerinden bir hak yolculuğu olduğunu ortaya koymak için süreç başladığı andan itibaren bıkmadan, usanmadan, yorulmadan omuz omuza bir mücadele verdik.

Samsun uzun yıllar sonra değişime işte tam da bu yüzden inandı. Ben her birinizin düşüncesi, fikri, partisi ne olursa olsun yüreğinize kefilim. Siz de benim hiçbir şeyden çekinmeden, korkmadan, merkezine sadece Samsun ve Samsunluyu alarak mücadele ettiğimin şahitlerisiniz.

Kiminin kardeşi, kiminin ablası, kiminin evladı kiminin ise umudu olma şerefinin ve gururunu bana yaşatan sizler oldunuz. Biz bütün makam ve mevkilerden münezzeh büyük bir hikaye oluşturduk. Bu hikayenin kahramanı ise hiçbir zaman ben olmadım siz oldunuz.

Şimdi ise çok değerli bir sürecin sonuna geldik. Bundan bir buçuk ay önce bizleri anketler mevcut iktidarı temsil eden aday ile baş başa gösterdiğinde itiraz edip yok sayanlar, bugün bütün güçleriyle bizimle uğraşıyorlar.

Biz doğru yolda olduğumuzu anket sonuçlarına göre değil, sahada sizin teveccüh ve inancınız sayesinde biliyorduk. Bizden bağımsız birçok ulusal anket firması bizi bu hizmet yarışının en büyük favorisi gösterdi. Buna rağmen anketler ne diyor diye değil, Samsunlu ne diyor diye baktık.

Biz size inandık. Biz sadece sizinle yolculuğa çıktık. Biz Sadece Samsun ve Samsunlu için varız dedik. Biz ilk gün 'SEN DE İNAN SAMSUN' diyerek ilk sözü söylemiştik ama bugün şükürler olsun ki son sözü siz söylüyorsunuz. Samsun bu kardeşinizi değil, birlikte büyüttüğümüz bu bağı konuşuyor.

 

Şimdi hiçbir leke düşürmeden son güne kadar getirdiğimiz bu muhteşem serüveni, sandıklarda oylarımız ile şehrimizin hizmetine sunma zamanıdır.

Emin olun başardık. Emin olun kurtuluş ve kuruluşun şehrinde değişimin mimarları olduk. Bu süreci bir halk hareketine dönüştürerek büyüten siz oldunuz.  Haydi, gelin hem Samsun'a hem de bugüne kadar ortaya koyduğunuz inanç ve emeğe birlikte sahip çıkalım.

Haydi Samsun,  31 Mart günü başkan seçmek için değil, Samsunlunun hakimiyetini tesis etmek için sandıklara gidelim. İhtiyacımız olan tek şey birbirimize olan inancımız ve şehrimize hep birlikte katacaklarımızdır.

İnsan merkezli kalkınma hamlemiz ile önce insanları mutlu bir kent, sonra ise cazibe merkezi haline gelecek bir yaşam merkezini bütün Samsun birlikte oluşturacağız.

İlk sözümüz 'SEN DE İNAN SAMSUN' olmuştu. Şimdi her zaman olduğunu gibi SON SÖZ SİZLERİNDİR.

Sevgi, Saygı ve muhabbet ile "İYİ"ki varsınız...


Yayın Tarihi: 30/03/2024 - 18:03