Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun


Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz mesajında toplumsal birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Devletimiz ve milletimizin yükselmesi, yücelmesi ve güçlenip kuvvetlenmesi için asırlardır sergilediğimiz birlik ve beraberlik duygumuzu koruyalım” dedi.

Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken sevgi ve umudumuzu, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluk ve kederlerimizi paylaşma ve toplum olarak kaynaşma günü olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar kırgınlıkların giderildiği; barış, sevgi ve esenliğin toplumun her kesimine dalga dalga yayıldığı, açılan sosyal yaraların ‘Ben’ değil ‘Biz’ diyerek sarıldığı, birlik ve beraberlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir.

Bu özel günleri fırsat bilerek birbirimize olan sevgimizi gösterip, kimsesizlerin yardımına koşalım. Kırgınlıklara son verelim, iyilik ve güzellikleri öne çıkaralım. Devletimiz ve milletimizin yükselmesi, yücelmesi ve güçlenip kuvvetlenmesi için asırlardır sergilediğimiz birlik ve dirliğimize önem verelim. Beraberliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyelim.

Ülkemizin dört bir yanında gülümseyen yüzler, sevinen kalpler ve dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin bölgemizde yaşanan terörü bitirmesine, dünyanın farklı yerlerinde Müslümanlara büyük acılar yaşatan fitnelerin son bulmasına ve akan kanın durmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle canlarını vatan topraklarımız uğruna feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, aileleri ve çocuklarını unutmadığımız kahraman gazilerimiz ve yetimlerimizin hayata tutunabilmesi için yanlarında olduğumuz, ihtiyaç sahipleri ve yaşlılarımıza sahip çıktığımız bir bayramın yaşanması temennisiyle tüm insanlığa bereketli, barış ve huzur dolu bir ömür diliyorum.


Yayın Tarihi: 23/06/2017