Bir Ramazan Klasiği Fasl-ı Şahane Etkinlikleri Başlıyor


Bir Ramazan Klasiği Fasl-ı Şahane Etkinlikleri Başlıyor

Yeşilyurt AVM ve Atakum Belediyesi ortaklığında hazırlanan Fasl-ı Şahane etkinlikleri başlıyor.

Yeşilyurt Alışveriş merkezinin açık otopark alanına kurulan Ramazan Sokağı konsepti ile ramazan boyunca devam edecek olan birbirinden keyifli sahne gösterileri, açık hava sinema gösterimi, tiyatro oyunları, fasıl dinletileri, lunapark alanı ve konserler ile eski Ramazanların ruhunu yaşatmaya hazırlanıyor.

Eğlencenin ve keyifli alışverişin adresi Yeşilyurt AVM ve Atakum Belediyesi, geleneksel ramazanları yaşamak isteyen ziyaretçileri için iftar öncesi ve iftar sonrası dopdolu bir program hazırladı. Yeşilyurt AVM açık otopark alanında 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan 8. Fasl-ı Şahane Etkinlikleri Ramazan ayı boyunca her akşam eski ramazanların etkinlik ve gösterilerinin yanı sıra birbirinden ünlü sanatçılar ve yerel gruplar ile ziyaretçilerine unutulmaz bir Ramazan yaşatmayı planlıyor. Yeşilyurt AVM ve Atakum Belediyesinin ortaklaşa hazırladığı Fasl-ı Şahane etkinliklerinde iftar sonrası fasıl dinletisi, Hacivat karagöz, meddah, kanto, jonglör, semazen, kum sanatı, ebru sanatı sihirbaz, açık hava sinema gösterimi ve tiyatro gösterileri olacak. Ziyaretçilerin geleneksel gösteriler eşliğinde, eski ramazanların kokusunu, tadını bulacakları keyifli anlara, büyüğünden küçüğüne tüm ziyaretçilerin keyif alacağı etkinliklerde ramazan tüm gelenekselliği ile yaşatılacak. 6 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında Yeşilyurt AVM açık otopark alanına kurulacak Ramazan Evleri konseptinde, yöresel yemekler, doğal ürünler, el işi takı ve hediyelik ürünlere yer veriliyor.

Birbirinden Ünlü Sanatçılar Fasl-ı Şahane’de

Yeşilyurt AVM ve Atakum Belediyesinin ortaklaşa hazırladığı Fasl-ı Şahane etkinliklerinde birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşuyor. Karadeniz’in en sevilen sanatçısı ‘’Ekin Uzunlar’’. Kendine özgü tarzıyla pop müziğin güçlü isimlerinden başarılı sanatçı ‘’Gökhan Türkmen’’. “Sana Doğru” ve “Gül Senin Tenin” adlı şarkılarıyla tanınan müzikseverler tarafından çok sevilen, ‘Bora Duran’. Yeni albümü ‘’Bir Nev-i Alaturka’’ ile ‘’Nev’’. "Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer", "Kafile", "Haydi Gel İçelim", "Aşk Durdukça", "Ben Seni Arayamam" gibi hitleriyle tanınan, ülkenin en iyi rock gruplarından ‘’Yüksek Sadakat’’ performanslarını sergileyecek.


Yayın Tarihi: 01/05/2019