Bir Fikrim Var Projesi Hayata Geçti


Bir Fikrim Var Projesi Hayata Geçti

Terme Belediyesi tarafından, daha güzel bir Terme’nin inşası ve vatandaşların belediyenin yapmış olduğu çalışmalara katkı sunması amacıyla "Terme için benim de bir fikrim var" projesini hayata geçirildi. Başkan Kılıç, “Değişikliklere ve yeniliklere ayak uydurarak günümüz şartlarında olması gerektiği gibi bir belediyecilik anlayışı ile hizmet etmek istiyoruz. Bu konuda gerçekten çok ciddi heyecanımız var” dedi.

Terme Belediyesi ‘ortak akıl’ anlayışını da tüm şehre yaymak adına çalışmalara başladı. Bu kapsamda tüm vatandaşların erişim sağlayarak fikir ve önerilerini iletebileceği termenin fikri projesi uygulamaya geçti.

 “ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETELİM”

İlçeyi daha da güzelleştirmek, aidiyet duygusunu pekiştirmek, halkın yaşam kalitesini ve konforunu yükseltmek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Göreve ilk geldiğimiz günlerde ortak akıl vurgusu yapmıştık ve ortak akılla şehri yöneteceğimizi ifade etmiştik. Bir Belediye Başkanı her konuda uzman olamaz. Herkesin, her kişinin bir uzmanlık alanı vardır. İnşallah bizlere buradan vatandaşlarımız düşüncelerini aktaracak, biz de Terme’yi bu şehirde yaşayan, yaşamayan Termeliler ile birlikte en güzel şekilde birlikte yöneteceğiz.” dedi.

“BAŞKAN KILIÇ’TAN PROJEYE DESTEK ÇAĞRISI”

Fikirlerin ortaya çıkmasının önemine değinen Başkan Kılıç, fikirlerin paylaşılmasının da çok önemli olduğunu aktararak sözlerini şöyle tamamladı:  ‘’Bir Fikrim Var’’ projesindeki amacımız ;  İlçemize ve geleceğimize katkı sağlayacağına inandığınız bir fikriniz var ise bizimle paylaşmanız ve vatandaşlarımızın herhangi bir alanda öneri ve fikirlerini belediyemiz birimlerine doğrudan aktarabileceği bir kanal oluşturmaktır.

Fikirleriniz ilçemizin gelişmesi ve yol göstermesi açısından bizler için çok önemlidir. İnanıyoruz ki Terme’yi seven her insanın mutlaka düşündüğü çok güzel fikirleri vardır. İlçemizin ilerleyişi her birimizin aklı, duygusu, düşüncesi, öngörüsü ve vicdanı ile mümkün olacağından fikir, proje ve düşüncelerinizi http://termeninfikri.terme.bel.tr/ üzerinden bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.”


Yayın Tarihi: 29/07/2019