Başkan Zihni Şahin: 'Atakum Ekonomiyle Güçlenecek'


Başkan Zihni Şahin: 'Atakum Ekonomiyle Güçlenecek'

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Şehirler ekonomileriyle gelişir ve yükselir. Atakum'u ekonomiyle kalkındıracağız" dedi

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile birlikte Samsun Çerkes Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Şahin, burada yaptığı açıklamada, Atakum'u ekonomiye yönelik proje ve yatırımlarla kalkındıracaklarını söyledi.

Başkan Zihni Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile birlikte Samsun Çerkes Derneği'nin konuğu oldu. Zihni Şahin ve Çiğdem Karaaslan, Dernek Başkanı Rahşan Erdoğan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

TÜRKİYE BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR

Konuşmasına, Türkiye'nin nadide bir mücevher olduğunu belirterek başlayan Başkan Zihni Şahin, "Bu güzel ülke bir çok kültürel rengiyle dünyada eşi benzeri bulunmayan bir değerli mücevher ve bütündür. Kafkasya'dan dünyanın belirli bölgelerine olduğu gibi ülkemize de gelerek artık bu vatanın evlatları olan siz Çerkesler de bu parçalanamaz bütünün en değerli üyelerindensiniz" dedi.

YAŞAM STANDARDI YÜKSEK ATAKUM

Zihni Şahin konuşmasında ayrıca 31 Mart Yerel Seçimleri'ne de değinerek, "Bu seçimlerde Atakum'u yönetmenin onuruna erişmek için çıktığımız yolda sayılı günler kaldı. Atakum'u bulunduğu noktadan daha güzel yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Atakum, güvenli ve düzenli bir şehir haline gelecek.

Hem ekonomik anlamda, hem şehrin gelişmesi, hem de yaşam standartlarının yükseltilmesi için gece gündüz demeden çalışacağız. Bunun için ekibimizle, projelerimizle geliyoruz" diye konuştu.

ÖNCELİKLİ HEDEF TURİZM VE TARIM

Şehirlerin ekonomileriyle geliştiğini, geliştikçe de yükseldiklerini ve belirli bir ekonomik büyümeye ulaştıklarını söyleyen Başkan Şahin, "Atakum'u, başta turizm ve tarım alanlarında olmak üzere bir çok sektörde ekonomik anlamda ileriye taşıyacak planlamalara sahibiz. Yerel seçimlerin hemen ardından inşallah bu planları hayata geçirme imkânını bulacak, bunun için çaba göstereceğiz" dedi.


Yayın Tarihi: 04/03/2019