Başkan Tekintaş: “Odalarımız Üreticinin En Önemli Temsilcisidir”


Başkan Tekintaş: “Odalarımız Üreticinin En Önemli Temsilcisidir”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu’yu ziyaret etti. Başkan Tekintaş, “Odalarımız, üreticilerimizin sorunlarının çözümü ve geleceğinin planlanması için önemli bir köprü görevi görüyor” dedi.

“ODALARIMIZ ÜRETİCİLERİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNDE KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR”

Altınordu Ziraat Odası’nın 22 bini aşkın üyesi ile üreticinin her alandaki sorununun çözümünde önemli bir köprü görevi gördüğünü söyleyen Başkan Engin Tekintaş, “Hayatımızın güzellikleri içerisinden bir tanesi de toplumun dinamiği olan odalarımızın varlığı. Altınordu Ziraat Odamız, 22 bini aşan üyesi ile üreticilerin her alandaki sorunlarının çözümü, ürünlerinin değerlendirilmesi için önemli bir yapı. Ziraat Odalarımız, ziraat ile uğraşan vatandaşlarımızın geleceğinin planlanması, doğrudan gelir desteği, çiftçi kayıt sistemi gibi çeşitli vesilelerle üreticiye sunulan ve Cumhurbaşkanımızın doğrudan talimatı ile şekillenmiş destekler için bir köprü görevi yapıyor. Bu odalarımız üreticinin en önemli temsilcisidir. Başta Altınordu Ziraat Odamız olmak üzere diğer odalarımız da bu görevi ifa ederken hem topluma hem üreticilere hem de ilimize katkı sunuyor. Bu vesileyle kıymetli Ziraat Odası Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Allah kardeşlik, birlik içerisinde bu ülkeye, ilimize ve ilçelerimize hizmet etmeyi bizlere nasip etsin” diye konuştu.

BAŞKAN AKARSU, “ÜRECİLERİMİZ ADINA BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu ise “4,5 yıllık Büyükşehir Belediyesi sürecinde ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanımız Altınordu Ziraat Odamızı ziyaret etti. Başkanımıza üreticilerimiz adına odamızı ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 12/11/2018