Başkan Taşçı’dan Kadın Çalışanlara Övgü, "Sizinle Gurur Duyuyorum"


Başkan Taşçı’dan Kadın Çalışanlara Övgü, "Sizinle Gurur Duyuyorum"

Atakum Belediyesinde görev yapan kadın çalışanlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kadınların üstlendikleri görevleri nasıl başarıyla gerçekleştirdiğinin en güzel örnekleri Atakum Belediyesinde yaşanıyor. Kadın çalışanlarımızla gurur duyuyorum” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Atakum Belediyesinde görev yapan kadın çalışanlarla öğle yemeğinde buluştu. Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezinde düzenlenen yemekte kadınlara seslenen Başkan Taşçı, “Kadınların üstlendikleri görevleri nasıl başarıyla gerçekleştirdiğinin en güzel örnekleri Atakum Belediyesinde yaşanıyor. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

ATAKUM KADINLARA GÜVENİYOR
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Atakum Belediyesinin kadın çalışanlarıyla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kadınların üstlendikleri işlerde elde ettikleri başarılara dikkat çekti. Atakum Belediyesinde görev yapan kadın çalışanların üzerlerindeki sorumluluğun bilincinde hareket ettiklerini söyleyen Başkan Taşçı, “Kadınlar, üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getiriyor. Bunun en iyi örneklerinden birisi de Atakum Belediyesinde görev yapan kadın çalışanlarımız. Şu anda belediyemizde 180 kadın çalışanımız var. 5 kadın müdürümüzün bulunduğu belediyemizde yine bir çok önemli görevde kadınlarımız yönetim aşamasında görev yapıyor. Belediyemizin hem rutin belediyecilik hem de sosyal belediyecilik noktasında elde ettiği başarılarda kadın personelimizin ciddi emeği var. Atakum halkına en iyi hizmeti sunmak için büyük fedakarlıklar yapan Atakum Belediyesinin kadın personeline teşekkür ediyor, onlarla gurur duyuyorum” dedi.

ŞİDDET HABERLERİ DEĞİL, BAŞARI HABERLERİ
Kadınların şiddet olaylarına maruz kalmasına engel olmak için yine kadınlara iş düştüğünü ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kadına şiddet olaylarının haberlerini okuyoruz. Canımız acıyor, yüreğimiz kanıyor. Ama işin özüne indiğimizde o şiddet yanlısı erkeği de bir annenin yetiştirdiğini görüyoruz. Çocuklarınızı kadına sevgi ve saygı noktasında iyi yetiştirin. Hem dinimizde hem de kültürümüzde kadına şiddetin ne denli günah ve ayıp olduğunu zihinlerine yerleştirin. Başka kadınların şiddet mağduru olmaması için duyarlı bir nesil yetiştirmek sizlerin elinizde. Biz kadınları şiddet haberlerindeki mağdur rolleriyle değil, ekonomik, sosyal, sportif ve istihdama yönelik çalışmalarındaki başarılarıyla görmek istiyoruz. Bunun olması için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.

DİKİLİ AĞACIMIZ OLSUN
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eşi Fatma Taşçı’yla birlikte, konuşmasının ardından Atakum Belediyesinin kadın çalışanlarına ‘çam fidanı’ dağıttı. Kadınlardan doğaya karşı duyarlılıklarını daha da arttırmalarını isteyen Başkan Taşçı, “Hep birlikte Atakum’u daha yeşil bir hale getirmek için mücadele etmeliyiz. Bu anlamda sizlere hediye ettiğimiz bu fidanları evlerinizin önünde toprakla buluşturun. Hem doğaya bir katkımız olsun hem de dikili bir ağacımız bulunsun” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 07/03/2016