Başkan Taşçı’dan Bayram Mesajı: “Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım”


Başkan Taşçı’dan Bayram Mesajı: “Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım”

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ‘Küskünlüklerin son bulduğu, birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz bir bayram ve bayramını buruk yaşayan mazlum coğrafyalardaki zulmün bir an önce son bulmasını diliyorum” dedi.

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, küskünlüklerin son bulduğu, milletimizin birbiriyle kucaklaştığı günlerdir. Bu anlamda başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bayrama da zulüm altında giren din kardeşlerimizin yaşadığı coğrafyalarda da adaletin bir an önce tecelli etmesi en büyük duamız. Bayram paylaşmaktır, bayram kucaklaşmaktır. Bunun farkındalığı içerisinde bir bayram geçirmemiz, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi noktasında son derece önemlidir. Kurban Bayramını bu anlamda bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu bayramda, küskünlüklerimiz son bulsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” şeklinde konuştu.

‘PAYLAŞALIM BAYRAM OLSUN’

Atakum Belediyesi olarak Kurban Bayramı boyunca paylaşımın ve yardımlaşmanın merkezi olacaklarını ifade eden Başkan Taşçı, Paylaşalım Bayram Olsun kampanyası hakkında da bilgi vererek, “Atakum Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam ediyoruz. Kurban etlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını isteyen tüm vatandaşlarımızdan bu kampanyaya destek olmalarını istiyoruz. 444 40 55 numaralı telefondan bizi arayabilirsiniz. Ekiplerimiz kapınıza kadar gelerek, kurban etinizi alacaklar. Modern tesislerimizde paketlenecek olan kurban etleriniz, önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim edilecektir” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 30/08/2017