Başkan Taşçı’dan 30 Ağustos Mesajı


Başkan Taşçı’dan 30 Ağustos Mesajı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, “Türk Milletinin bağımsızlığına yapılmak istenen hiçbir hamlenin, başarılı olamayacağını tarihin her döneminde gösterdik” dedi.

Türk Milletinin, göğsündeki iman ve vatan sevgisiyle, omuz omuza olduğunda büyük güçlerden de büyük bir güç olma özelliğine sahip olduğunu dile getiren Başkan Taşçı, “30 Ağustos zaferi, Türk milletinin, boyunduruk kabul etmeyeceğinin ve bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğinin tescillendiği tarihlerden biridir” dedi.

30 Ağustos’un, Türk Milletinin bağımsızlığını kimsenin eline teslim etmeyeceğini tüm dünyaya yeniden gösterdiği gün olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başkomutanlığında, Anadolu topraklarının yalnız bize ait olduğunu tüm dünyaya yeniden gösterdiğimiz büyük zaferin 96. yıl dönümünü, milletimizle birlikte büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Millet olmak, omuz omuza olunduğunda büyük güçlere karşı daha büyük bir güç olmaktır. Türk Milleti göğsündeki iman ve vatan sevgisiyle, büyük güçlerden de büyük bir güç olduğunu her zaman göstermiştir. Bu anlamda büyük bir zafer olan 30 Ağustos zaferi, Türk milletinin, boyunduruk kabul etmeyeceğini ve bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği bir tarihtir. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

“Türk Milleti olarak bugün de tıpkı dedelerimiz gibi yedi düvele karşı dimdik ayakta duruyoruz” diyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türk Milleti olarak istiklalimizi, istikbalimizi, vatanın bölünmez bütünlüğünü yediden yetmişe her ferdimizin içindeki vatan sevdasıyla koruduk, korumaya da devam edeceğiz. Artık savaşlar topla tüfekle yapılmıyor. Maalesef emperyalist güçler ekonomiyle, milletimizin huzur ve refahını tehditle, bize diz çöktürmek istiyorlar. Fakat Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her zaman olduğu gibi bugün de dimdik durarak, kendi kaderini kimsenin eline bırakmıyor. Türk Milletinin bağımsızlığına yapılmak istenen hiçbir hamlenin, başarılı olamayacağını tarihin her döneminde gösterdik. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” ifadelerine yer verdi.


Yayın Tarihi: 28/08/2018