Başkan İbrahim Sandıkçı: ‘’Yeni Proje ve Yatırımlar Yolda’’


Başkan İbrahim Sandıkçı: ‘’Yeni Proje ve Yatırımlar Yolda’’

Başkan Sandıkçı: “Türkiye Yüzyılı ilçemizin gelişim sürecinde bir milat olarak tarihteki yerini alacak”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kazandırdıkları projelerin ve yatırımların Canik’in gelişim sürecinde önemli rol oynağını belirtti.

Projeler ve yatırımlarla ilçeyi cazibe merkezi haline getirdiklerini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, Merkezi Hükümet Yatırımları ve belediye yatırımlarıyla ilçenin yeni bir kimlik kazandığını ifade etti. Canik’in Karadeniz Bölgesi’nin gözde şehirleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetleri ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı.

“15 yıllık işi 5 yıla sığdırdık”

İlçeye değer katan proje ve yatırımları kazandırdıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imize yeni ve modern kimliğini kazanmasında önemli rol oynayan projeler ve yatırımlarla değer kattık. Azim ve gayretle çalışmalarımızı sürdürdük. 15 yıllık işi 5 yıla sığdırdık. Merkezi Hükümet Yatırımlarımızla ve belediye yatırımlarımızla ilçemizi cazibe merkezi haline getirdik. Türkiye Yüzyılı’nda eser ve hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı ilçemizin gelişim sürecinde bir milat olarak tarihteki yerini alacak. İlçemize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 23/01/2024 - 12:35