Başkan Göksel'den 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne Davet


Başkan Göksel'den 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne Davet

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 7 Ağustos günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek olan 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile eşzamanlı olarak Cumhuriyet Meydanı'nda toplanacaklarını belirterek, Samsunluları Türk bayrakları ile mitinge katılmaya davet etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 7 Ağustos 2016 pazar günü saat 17.00'de İstanbul Yenikapı'da demokrasi nöbetlerinin 23. gününde 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' yapılacağını duyurdu. Göksel, 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile eşzamanlı olarak Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda da toplanacaklarını belirtti.

Muharrem Göksel konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,

''15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde, FETÖ çeteleri ve darbeye destek veren unsurlar tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sayın Cumhurbaşkanımızın, sayın Başbakanımızın ve teşkilatlarımızın yoğun gayretleri ile meydanlara daveti sonucu milletimizin iradesi ile püskürtülmüş, akamete uğratılmıştır.

Milletimiz Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla demokrasi nöbetlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda 7 Ağustos 2016 pazar günü saat 17.00'de İstanbul Yenikapı'da demokrasi nöbetlerinin 23. gününde kutlu vatan nöbetlerimizi taçlandırarak 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' yapılacaktır. İstanbul dışında tüm illerde mitingle eşzamanlı olarak meydanlarda toplanılacaktır. Milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın ve ilçe başkanlarımızın tam kadro katılacağı 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' saatinde tüm Samsunlu hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanı'na Türk bayrakları ile davet ediyorum''


Yayın Tarihi: 03/08/2016