Başkan Genç'ten Yeni Yıl Mesajı


Başkan Genç'ten Yeni Yıl Mesajı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni yılda da Milli Seferberlik ruhuyla her zamankinden daha fazla çalışarak, şehrin ve ülkenin gelişimine katkıda bulunacaklarını söyledi.

Başkan Osman Genç, yayınladığı yeni yıl mesajında, 2017 yılının, ülke, millet ve İslam alemi için olumsuz hadiselerle geçen bir yıl olmasına rağmen, geleceğe ilişkin umutları artıran bir yıl olduğunu söyledi. Başkan Genç, ''Yeni yıla, hiç şüphesiz yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz. Bizler 14 yıl boyunca ilçemizin, şehrimizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde daha etkili olması için çalıştık. Kimi zaman birlikte sevindik, kimi zaman birlikte üzüldük. Halkımızın bizlere güvenip vermiş olduğu destek, yaptığımız işlere büyük güç katmıştır" dedi.

80 MİLYON KENETLENDİK

Başkan Genç, "Yıl içinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, millet olmanın verdiği güçle ve dirayetle, hep birlikte aştık. Bir olarak, beraber olarak, 80 milyon hep birlikte kardeş olarak; karşımıza çıkan badireler karşısında kenetlendik, kucaklaştık, kardeşlik hukuku içinde sorunların üstesinden geldik. İnşallah bundan sonra da millet olarak, enerjimizi şehrimiz ve ülkemizin daha da kalkınması için kullanacağız. İlçemizde başlattığımız büyük atılımların 2018 yılında da kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ediyorum. 2018 yılının ilçemize, şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini, sağlık, afiyet ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 30/12/2017