Bakan Demircan, Engelli Anneler İle Piknikte Buluştu


Bakan Demircan, Engelli Anneler İle Piknikte Buluştu

AK Parti Samsun Kadın Kolları tarafından engelli annelere ve engelli çocukları bulunan anneler için anneler günü pikniği düzenlendi.

Çakırlar Korusu'nda düzenlenen pikniğe; Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve birçok davetli katıldı.

Annelerin toplumun ilk hücresini oluşturan ailenin mimarı olduğunu belirten Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, anneliğin yaşamın en büyük mucizelerinden biri olduğunu belirtti. Engelli anneler ve engelli çocukları bulunan anneler ile sohbet eden Bakan Demircan, "Peygamberimiz, "Cennet, anaların ayakları altındadır" diyor. Sizler hem annesiniz, hemde engellilik imtihanı ile sınanıyorsunuz ve buna asi gelmeden şükür ederek yapıyorsunuz. Kiminiz ise engelli çocuğuna hiç bıkmadan usanmadan gece gündüz bakıyor. Bu fedakarlıklarınız karşılığını dilerim Allah'tan ahiret günü alacaksınız. Sizler elleri öpülesi, sevgilerin en büyüğünü hak edenlersiniz" diyerek engelli annelere ve engelli çocukları bulunan annelere seslendi.

Bu özel günde, evlatlarına sarılamayan yüreği yaralı şehit annelerine minnet ve şükranlarını sunan Bakan Demircan, "Evlat acısı yaşayan annelerin acısını yüreğimde hissediyorum" dedi. Bakan Demircan daha sonra piknikteki anneler ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Diğer yandan güzel havanın keyfini çıkaran anneler, hem gönüllerince eğlendi hem de Anneler Günü'nü kutladı. Pikniğe çocuklarıyla birlikte katılan anneler bu özel günü evlatlarıyla birlikte kutlama şansı da buldu. Anneler Günü Pikniği yemek sonrası düzenlenen eğlenceli aktivitelerle sürdü. 


Yayın Tarihi: 12/05/2018