Aybastı Perşembe Yaylası Rekora Koşuyor


Aybastı Perşembe Yaylası Rekora Koşuyor

Sosyal Paylaşım Sitesi Facebookt'ta paylaşımı yapılan Aybastı - Perşembe Yaylası'nın fotoğrafı 101 bin beğeni ve 8.401 paylaşım ile rekora koşuyor.

Facebook'ta 4.671.580 kişi tarafından beğenilen ve takip edilen "Yook Artık" rumuzlu sayfada Aybastı ilçesinde bulunan ve menderesleri ile ünlü Perşembe Yaylası'nın fotoğrafı beğeni rekoru kırıyor.

"Yook Artık dedirten paylaşımlar, eğlenceli, komik, ilginç ve akla gelen her ne varsa" amacı ile kurulan, sıra dışı video ve fotoğrafları takipçileri ile buluşturan facebook hesabında, Mustafa Kılınç tarafından çekilen Perşembe Yaylası büyük ilgi gördü.

"Burası Avrupa'da bir ülkede değil. Ülkemizin şehirlerinden Ordu, Perşembe Yaylası. Allah ülkemize ne güzellikler vermiş".cümleleri ile tanıtılan fotoğrafta, mendereslerin kıvrım kıvrım ilerleyişi, yemyeşil doğa ve harika bir manzara yer alıyor. 5 milyona yakın takipçisinin olduğu beğeni sayfasında 8.401 paylaşımın yapılması ile 10 milyonu aşkın kişi tarafından facebook hesaplarında görünen fotoğrafın, Ordu'nun tanıtımına büyük katkı sağladığının altını çizen Vali İrfan Balkanlıoğlu, amatör veya profesyonel olarak çekimi yapılan Ordu fotoğraflarının sosyal paylaşım hesaplarında paylaşılarak, milyonlarca kişiye ulaştırılması gerektiğini söyledi. Kendisinin de her gün facebook hesabında

Ordu'ya ait güzelliklerin yer aldığı fotoğraf ve videoları paylaştığına dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, herkesin buna katkı sağlaması gerektiğini sözlerine ekledi.


Yayın Tarihi: 03/03/2016