Avukat Selen Gülhan Çam Atakum Belediye Başkanlığı Adaylığını Açıkladı


Avukat Selen Gülhan Çam Atakum Belediye Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

 ‘’Atakum'un İlk kadın başkanı olmaya adayım’’

Yİ Parti Atakum İlçe Başkanı Avukat Selen Gülhan Çam Atakum Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Avukat Selen Gülhan adaylık açıklamasında bulunduğu programda, Bu şehre hizmet etmek için katma değer sağlamayı hedeflediğini belirterek şunları söyledi: 

‘’Yeşil ile Mavinin birleştiği, Tarım ile ticaretin, kültür sanat ile turizmin Samsun'da ki öncü ilçesi olan Atakum'da, Bu şehire hizmet etmek için katma değer sağlayıp devralmayı hedeflediğim bayrağı en tepeye çıkarmak için bu kutlu yola başvurdum.

Ben İYİ Parti'nin kurucu ilçe Başkanıyım ve görevimi aralıksız tam 3 dönem sürdürdüm. Atakum'un, Atakumlunun talebi ne ise yerine getiren, yerine getirilmesine vesile olan kişiyim. Teşkilatımın sonsuz desteği ile Atakumlu hemşehrilerim ve komşularımın bana olan inancını asla boşa çıkarmayacağım.

Erikli'den Güzelyalı'ya, Taflan'dan Denizevlerine, Meyvalı'dan Aksu'ya, Körfezden Esenevlere, Çatalçamdan Köselli'ye bu şehrin her karış toprağına ayak basmış, gidemediğimiz yer bizim değildir anlayışıyla hareket eden tüm teşkilatım ile birlikte tarlada izi, harmanda yüzü olanız. Sadece seçimden seçime değil fırsatını bulduğumuz her an halkın içinde vatandaşın sesini dinleyeniz.

İncesu köyünde tarlasında çalışırken bizi selamlayan Hikmet Amca, Büyükoyumca da sofrasında ağırlayan Aynur Teyze'yi utandırmayacağız. Sahilde yürüyüşümüze eşlik eden Ceyhun'a, Balaç'ta derdimize şifa olan Birsen'e, Körfez'deki Ayşe ablaya, Kayagüney'de Mehmet abiye, Mimarsinan'da Fatma ablaya, Güzelyurtta'ki Mustafa Abiye bizlere gönül ve umut veren herekse selaaaam olsun.

Bu şehire kadın eli değdirecek, anne şefkatiyle yönetecek haksızlığın önünde dimdik duracak, hakkı ve hakikati sağlayacak, kimseyi ötekileştirmeden kucaklayacak olanlarız.

Çıktığım bu yolda Atakum'un ilk kadın belediye Başkanı olmak istiyorum

Atakum Ekonomik anlamda ve isdihdam anlamında zayıf, tarım anlamında projesiz, Eğitim ve öğrencilerin barınması anlamında yetersiz, turizm anlamında geliştirilememiş, sanayinin giremediği, spor alanında yok olmuş bir İlçe. Atakum'u layık olduğu ve hak ettiği yönetim şekliyle tanıştırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Atakum bırakabilmek için biz de varız diyorum. Projelerimiz hazır! Kendi alanlarında uzman kişiler ile Atakum'u karış karış analiz ederek çıkarmış olduğumuz raporlar doğrultusunda, bu şehrin ihtiyaçlarına yönelik yol haritamız ve en az 10 yıllık kalkınma planımız hazır. Biz bu yola çıkarken, karşılaşabileceğimiz tüm engelleri aşma noktasında üstün bir gayret ve iradeyi hep birlikte göstereceğiz.

Atakum'lunun güzel dilekleri ve hayalleri ile, o mutlu güzel günleri, huzur dolu yarınları el ele kol kola hep birlikte inşa edelim. Atakum'a, Atakumluya hak ettiği değeri hep birlikte verelim. Hep birlikte İYİ Parti'yi seçip destekleyelim.


Yayın Tarihi: 05/11/2023 - 17:08