Atakum’dan Zafer Bayramı Coşkusu Taşacak


Atakum’dan Zafer Bayramı Coşkusu Taşacak

Atakum Belediyesi, Atakum Kent Konseyi ve ADD Samsun Şubesi iş birliğiyle Türk milletinin kahramanca verdiği mücadelenin sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, fener alayı ve konser programı ile doyasıya kutlanacak.

Atakum Belediyesi, Atakum Kent Konseyi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek programla Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli kilometre taşlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı her yıl olduğu gibi yine Atakum’da coşkuyla kutlanacak.

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

Türk milletinin kahramanca verdiği mücadelenin sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü etkinlikleri, 30 Ağustos günü saat 20.30'da Çobanlı İskelesi önünde başlayacak. Katılımcılar, ellerinde taşıdıkları fenerlerle Vatan Caddesi Kavşağı'na kadar ışıl ışıl “Zafer Yürüyüşü” gerçekleştirecek.

MÜZİK ZİYAFETİ

Fener alayının ardından ise saat 21.30'da Pelitköy Atatürk Spor Kompleksi, müzik dolu bir geceye ev sahipliği yapacak. DJ İnanç Seven’in muhteşem müziğiyle açılışını yapacağı gecede Sanatçı Kaan Uğur Yücekent de, sahne performansıyla izleyicilere müzik ziyafeti sunacak.


Yayın Tarihi: 28/08/2023 - 14:25