Atakum’da Yüzlerce Çocuğun Yüzü Güldü


Atakum’da Yüzlerce Çocuğun Yüzü Güldü

“Her Çocuk Bayramlık İster”

Atakum Belediyesi, her yıl gerçekleştirdiği ‘Her Çocuk Bayramlık İster’ kampanyasıyla, bu yıl da yüzlerce ihtiyaç sahibi çocuğun yüzünü güldürdü.

Atakum Belediyesinin her yıl Ramazan Bayramı öncesi ‘Her Çocuk Bayramlık İster’ sloganıyla, ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşturduğu ‘Bayramlık Hayır Çarşısı’ bu yıl da yüzlerce çocuğun yüzünü güldürdü. Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı Mağazasına gelen ihtiyaç sahibi çocuklarla tek tek ilgilenerek kıyafet denemelerinde yardımcı olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çocukların yüzlerindeki gülümsemeyi görmenin her şeye değer olduğunu söyledi. 

Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı mağazasında çocuklarla ilgilenen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bir çocuk için, bayramlık kıyafetin ne kadar değerli ve önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu anlamda çocuklara bayramlık kıyafet hediye etmenin önemini iyi biliyoruz. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürmek, bayramlık kıyafetleriyle buluşturmak için başlattığımız ‘Her Çocuk Bayramlık İster’ kampanyamızı bu yıl da gerçekleştirdik. Kendi çocuklarına bayramlık kıyafet alan hayırsever vatandaşlarımız, ihtiyaç sahibi çocuklarımız için de birer elbise alarak Atakum Belediyesi Hayır Çarşısına bağışta bulundu. Paylaşmanın güzelliğini bu bayram da Atakum’da yaşadık” ifadelerini kullandı.

Atakumluların yardımsever vatandaşlar olduğunu ifade eden Atakum Beleidye Başkanı İshak Taşçı, "Hayırseverler vatandaşlarımızın desteği ile çığ gibi büyüyen kampanyamız sayesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyoruz. Tamamı yeni kıyafetler ve ayakkabılar içerisinden beğendiklerini kendileri seçen çocuklar, Ramazan Bayramı’nın mutluluğunu yaşayacaklar. Atakum Belediyesi olarak Hayırsever vatandaşlarımızla el ele vererek, her yıl ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bayramlık kıyafetlerini karşılıyoruz. Atakum ilçesindeki birlik ve beraberlikten hareketle, böylesi önemli bir kampanyayı hayata geçirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Kampanyamıza destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 13/06/2018