Atakum’a Kapalı Spor Salonu Yapılacak


Atakum’a Kapalı Spor Salonu Yapılacak

Başkan istedi, bakan ‘evet’ dedi.

Atakum Belediyesini ziyaret ederek Başkan İshak Taşçı’dan devam eden projelerin hangi aşamalarda olduğu hakkında bilgi alan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mevlana Mahallesinde kapalı bir spor salonu yapılması için de düğmeye bastı.

Samsun’un dört bir yanında sürdürülen referandum çalışmalarına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atakum İlçesinde gerçekleştirdiği programı sırasında Atakum Belediyesini ziyaret etti. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı tarafından karşılanan Bakan Kılıç, daha sonra belediye çalışanlarıyla sohbet etti.

‘ATAKUM DEĞİŞİYOR, GELİŞİYOR’

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’dan belediyede devam eden projelerin aşamaları hakkında bilgi alan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Atakum İlçesinde yerel yönetimler noktasında önemli çalışmalar yapılıyor. Bir taraftan bakanlığımızın gençlik ve spor odaklı projeleri, bir taraftan Atakum Belediyesinin önemli yatırımları ve çalışmaları ile Atakum İlçesi büyümeye, değişmeye ve gelişmeye devam ediyor” dedi.

ATAKUM’A SPOR SALONU MÜJDESİ

Atakum İlçesinin genç nüfusu ve sportif faaliyetler noktasındaki yoğunluğu nedeniyle bir kapalı spor salonu ihtiyacı duyduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın bu sözleri üzerine, Bakan Kılıç bölgedeki uygun yerler hakkında bilgi aldı. Harita üzerinde gösterilen noktaları inceleyen Bakan Akif Çağatay Kılıç, Mevlana Mahallesinde kapsamlı bir kapalı spor salonu yapılması için düğmeye bastı.

‘BAKAN KILIÇ, BİZE GÜÇ KATIYOR’

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın ziyareti karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şehrimizin bir bakana sahip olmasının avantajlarını her zaman yaşıyoruz. Bu anlamda her zaman destekçimiz olan, projelerimize ve çalışmalarımıza güç katan sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz. Devam eden projelerimizin aşamaları hakkında kendisini bilgilendirdik. Övgü dolu sözleriyle gururlandık” diye konuştu.

ESMA-ÜL HÜSNA HEDİYESİ

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ziyaretin anısına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a, üzerinde Allah’ın 99 isminin bulunduğu ‘Esma-ül Hüsna’ tablosu hediye etti. Bakan Kılıç, Atakum Belediyesinden birim müdürleri ve belediye çalışanları tarafından uğurlandı.


Yayın Tarihi: 06/04/2017