Atakum Belediyesi Yeniden Herkesin Belediyesi Olacak


Atakum Belediyesi Yeniden Herkesin Belediyesi Olacak

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı İshak Taşçı, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesini ziyaret etti. Taşçı, “Hepimiz biriz, beraberiz. Atakum’da daha önce sağladığımız birlik ve beraberliği yeniden tesis etmek için sadece birkaç ay kaldı” ifadelerini kullandı.

ALEVİLERİN TEMSİLCİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

2024 yerel seçimleri için Aday Adaylığını açıklayan önceki dönem Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilk STK ziyaretini Belediye Başkanlığı döneminde inşaatını üstlendiği Cem Evine gerçekleştirdi. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş, Yönetim Kurulu ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Taşçı, Atakum Belediye Başkanlığı döneminde hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlara eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederken, “Başkanlığım döneminde Alevi vatandaşlarımıza bir söz vermiştim. Alevi vatandaşlarımızın her platformda temsilcisi bizzat benim. Hiçbir aracı olmadan şahsıma istedikleri zaman ulaşarak taleplerini iletebilirler demiştim. Öyle de oldu. İlçemizde yaşayan Alevi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Bu birlik ve beraberliği hiçbir zaman kaybetmedik. Önümüzdeki dönem de ilçemizi tüm paydaşlarıyla beraber birlik ve beraberlik içerisinde geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ATAKUM YENİDEN NEFES ALACAK

Atakum’un yeniden hak ettiği şekilde yönetileceğini ifade eden Taşçı, “Atakumlu hemşehrilerim içini ferah tutsun. Çok değil, birkaç ay sonra Atakum yeniden nefes alacak. Geçmişte bu kenti nasıl omuz omuza vererek birlik ve beraberlik içerisinde ileriye taşıdıysak önümüzdeki dönem de ortak aklı hakim kılıp Atakum’u yaşanılabilir bir kent yapacağız. Hepimiz biriz, beraberiz. Atakum’da daha önce sağladığımız birlik ve beraberliği yeniden tesis etmek için sadece birkaç ay kaldı. Atakum Belediyesi yeniden herkesin belediyesi olacak” diye konuştu.

TAŞÇI HER ZAMAN YANIMIZDA

İshak Taşçı’nın her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu ifade eden Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş, “İshak Taşçı ismi bizim için çok değerli. Her zaman maddi ve manevi olarak yanımızda olduğunu hissettiriyor. Kendisine yarım kalan Cem Evi inşaatının tamamlanmasını istediğimizi söylediğimizde destek talebimizi kabul etti ve gerekli talimatları vererek inşaat çalışmalarının başlamasını sağladı. Başkanlığı döneminde bizleri hiçbir zaman ‘öteki’ olarak görmedi ve küçük-büyük her talebimizi olumlu karşıladı. Alevi vatandaşlarımızın her türlü sorununda ve sıkıntısında yanında olduğu için İshak Taşçı’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 29/11/2023 - 13:37