Aston Martin DB11 Türkiye Yollarında


Aston Martin DB11 Türkiye Yollarında

86’ncı Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkmasıyla birlikte yoğun ilgiyle karşılanan Aston Martin DB11 Türkiye yollarına iniyor. Ünlü “DB” neslinin amiral gemisi olarak tasarlanan DB11; Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar ayrıcalığıyla satışa sunuldu.

Göz kamaştıran yeni Aston Martin DB11, 86. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkmasıyla birlikte yoğun ilgiyle karşılanarak Türkiye’den rekor ön sipariş aldı.  Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar; ünlü “DB” neslinin amiral gemisi olarak tasarlanan Aston Martin DB11’in teslimine Aralık ayı itibariyle başladı. Dünya piyasaları ile aynı anda İstanbul Yeniköy’de bulunan Aston Martin Türkiye showroomunda satışa sunulan DB11 ilk günden tüm ziyaretçileri büyüledi.

Aston Martin tarafından tasarlanan 5,2 litrelik ikiz turbolu V12 motorundan güç alan DB11, otomotiv yazarları tarafından test edildikten sonra performansına dair yorumları tüm Aston Martin ailesini gururlandırdı. Aston Martin için yeni bir tasarım çağının müjdecisi olan DB11; DB2/4, DB5 ve yakın geçmişte James Bond için özel olarak tasarlanan DB10 gibi diğer modellerinde de ön plana çıkan estetiğiyle marka için bir dönüm noktası niteliği taşıyor. DB11, yepyeni tasarım serisiyle şekil ve işlev arasındaki ilişkiye yeni bir boyut kazandırırken modelin bu ayrıcalıklı özellikleri tüm yorumlarda en dikkat çekici noktaları oluşturuyor


Yayın Tarihi: 19/12/2016