ASFED ve ASİYAD Yönetimi Samsun Milletvekillerini Meclis’te Ziyaret Etti


ASFED ve ASİYAD Yönetimi Samsun Milletvekillerini Meclis’te Ziyaret Etti

Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) ve Ankara Samsun Sanayici, İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Başkanı Osman YILMAZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri 28. Dönem Milletvekillerini Meclis’te ziyaret etti.

Ziyarete ASFED Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, Gazi Üniversitesi Rektörü Musa YILDIZ’da katılım sağladı.

Heyet Ak Parti Samsun Milletvekilleri Orhan KIRCALI ve Ersan AKSU, MHP Samsun Milletvekili İlyas TOPSAKAL ile Ak Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Kurtcan ÇELEBİ’yi tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

ASFED Genel Başkanı Yılmaz “Samsun Sivil Toplum Kuruluşları ailesi olarak kendilerine destek vermeye, Samsun’a ve Samsunlulara hizmet noktasında birlikte çalışmaya her zaman hazır olduklarını” ifade etti.

Samsun’un turizmi ve tarımı ile ilgili önemli projeleri olduğunu belirten Yılmaz “Türkiye Yüzyılı’nda Samsun’umuz öncü ve mücadeleci ruhuyla hak ettiği yere gelecek ve dünyaya örnek gösterilen bir şehir olacaktır” dedi.

28. Dönem Milletvekilleri ile ASFED ve ASİYAD Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Yüzyılı’nın Samsun’umuza katacağı değerleri, plan ve projeleri hakkında samimi bir sohbette bulundu.

Meclis görüşmelerinin ardından ASFED ve ASİYAD Başkanı Osman YILMAZ ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Ak Parti Genel Merkez’inde Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Samsun Milletvekilleri Çiğdem KARAASLAN ve Yusuf Ziya YILMAZ ile bir araya geldi. Hayırlı olsun temennilerini ilettikleri ziyarette Samsun adına heyecan uyandıran projeleri hakkında istişare edildi.

“Samsun gençliği Samsun’un geleceğidir” ilkesi ile hareket eden ASFED ve ASİYAD Başkanı Osman YILMAZ ile Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Yardımcıları KARAASLAN ve YILMAZ’a Samsun gençliği ve gurbette yaşayan hemşehrileri ile ilgili icraatları hakkında bilgiler vererek Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde üstün başarılar diledi.


Yayın Tarihi: 19/06/2023 - 10:25