İş Birliği Protokolü imzaladı, Altınordu Belediyesinden Tarıma Destek


İş Birliği Protokolü imzaladı, Altınordu Belediyesinden Tarıma Destek

Altınordu Belediyesi, belediyecilik faaliyetlerinin dışında farklı sektörlere desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Altınordu Belediyesi, ilçede tarımı geliştirmek ve çiftçilerin gelirini yükseltmek için Altınordu Ziraat Odası Başkanlığı İle “İş Birliği Protokolü” imzaladı. Altınordu Belediyesi’nde imzalanan protokol törenine Belediye Başkanı Aşkın Tören, Başkan Yardımcısı Cihat Demiralp, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça ile Altınordu Ziraat Odası Genel Sekreteri Sefer Kovan katıldı.

BAŞKAN TÖREN; “HEDEFİMİZ ÇİFTÇİLERİMİZİN GELİRİNİ ARTTIRMAK”

Altınordu Belediyesi ile Altınordu Ziraat Odası tarafından ortak yürütülecek olan “Tarımsal Amaçlı Toprak ve Bitki Analiz Laboratuvarı” adlı proje sayesinde çiftçilerin gelirinin artacağını belirten Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tarım ve hayvancılık alanındaki değerli çalışmalarına ve gelir getirici projelerine biz de Altınordu Belediyesi olarak katkı sunuyoruz.  Altınordu Ziraat Odası ile birlikte imzaladığımız iş birliği protokolü ile çiftçilerimiz hem doğru tarım yapacak hem de daha fazla kazanacak. Belediye olarak kırsal kalkınmayı ve tarımsal ekonomiyi desteklemeye devam edeceğiz. Projemiz, tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

ALTINORDU ZİRAAT ODASI BAŞKANI AKÇA; “KAZANAN TARIM SEKTÖRÜ OLACAKTIR”

Altınordu Belediyesi ile imzalanan İşbirliği protokolünün ilçede tarımı geliştireceğini vurgulayan Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça; Tarım ile uğraşan çiftçilerimiz, doğru toprağa doğru gübre uygulayarak daha etkin ve verimli bir sonuç alacak. Bu projeyle atadan görme, geçmişten gelen alışkanlıklara bağlı olarak kullanılan gübreden, toprak tahlil sonuçlarına göre doğru gübre uygulanması amaçlanmaktadır. Bu projeyle kazanan çiftçilerimiz, kazanan Ordu ve Türkiye olacaktır” açıklamasında bulundu.


Yayın Tarihi: 02/02/2021