Ali Kılıç: "Her Şey Çocuklarımızın Geleceğe Daha Hazır Yetişmesi İçin"


Ali Kılıç: "Her Şey Çocuklarımızın Geleceğe Daha Hazır Yetişmesi İçin"

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı ziyaret eden minik öğrenciler, bahçelerinde üretilen mahsullerden ikramda bulundu.

Başkan Kılıç, Terme'de yaptıkları tüm çalışmaların bugünkü çocukların huzur, mutluluk ve müreffeh bir yaşam sürmeleri için olduğunu söyledi.

Terme Cumhuriyet İlkokulu 1/B Sınıfının minik öğrencileri, öğretmenleri Arzu Kumbasar ile Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı ziyaret etti.

Yerli Malı Haftası kutlamaları çerçevesinde öğrenciler Başkan Kılıç'a bahçelerinde yetişen mahsullerden ikram etti.

Başkan Kılıç da çocuklara yerli malının önemini anlatarak, "Çocuklarımıza yerli üretimin önemi öğretilirken, tutumlu ve tasarruflu olma bilincinin aşılanmasını çok önemsiyoruz. Emek sarf eden, üreten herkesin Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlu olsun" dedi.

Başkan Kılıç minik öğrencileri hediyeler armağan ederek uğurladı.

YÜZLERİNİ GÜLDÜRÜYORUZ

Başkan Kılıç, Terme'de yapılan her çalışmanın, her hizmetin çocukların daha aydınlık, daha müreffeh, daha huzurlu ve daha mutlu bir yaşama kavuşması için yapıldığını belirterek, "Terme'de her yaz düzenlediğimiz Açık Hava Etkinlikleri çerçevesinde yaptığımız Çocuk Şenlikleri ile onların yüzünü güldürüyoruz. Şenliklerde sosis balon atölyesi, mini disko, palyaço gösterisi, oyun ve eğlence, yüz boyama atölyesinde çocuklarımızın mutlu saatler geçirmesini sağlıyoruz" dedi.

GELECEĞE HAZIR OLSUNLAR DİYE

Terme'nin çocuklarının geleceğe daha hazır yetişmeleri için eğitime desteklerinin devam ettiğini belirten Başkan Kılıç, "Eğitim alanındaki yatırımlarımız da ön planda. Özellikle Bahçelievler ve Çay mahallelerinde yeni anaokulu ve kreş projeleri için yer temin sağlayarak, çocuklarımızın her yönden sağlıklı bir şekilde gelişimine katkıda bulunacak modern ve güvenli eğitim alanları sunuyoruz." diye konuştu.

KARADENİZ'İN EN BÜYÜKLERİNDEN

Terme'nin çocuklarının her şeyin en güzelini, en iyisini hak ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Ali Kılıç, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük 'Çocuk Oyun Alanları'ndan birini Terme'ye kazandırdıklarını, bin metrekarelik bu alanda çocukların güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirmelerini sağladıklarını söyledi.

EĞİTİMDEN SPORA DESTEKÇİLERİYİZ

Çocuklar ve gençlerin eğitimden spora kadar her konuda yanlarında ve destekçisi olduklarını kaydeden Başkan Kılıç şunları söyledi: "Eğitime olan desteğimiz, 'Okuyorum Projesi' ile de devam ediyor. Bu proje kapsamında, ilçemizde en çok kitap okuyan öğrencilerimizi ödüllendirerek, onların okuma alışkanlıklarını teşvik etmeyi ve gençlerimize kitap okumanın değerini anlatmayı amaçlıyoruz. 'Geleceğe Kulaç Atıyoruz' projemizle ilkokul öğrencilerimize yönelik ücretsiz yüzme kursları başlattık. Bu projeyle, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, spor yapma alışkanlığı kazandırmayı ve sağlıklı yaşam tarzını teşvik etmeyi hedefliyoruz."

"ÇOCUKLARIMIZA PARLAK BİR GELECEK İÇİN"

Başkan Kılıç, çocukların daha parlak bir geleceğe adım atması için mücadele ettiklerini belirterek, "Yaptığımız projelerle yalnızca çocuklarımızın mutluluğunu hedeflemekle kalmayıp, onların gelişimine ve toplumumuzun genel refahına da katkıda bulunmayı amaçladık. Projelerimizle çocuklarımızın mutlu, sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmelerini desteklemeyi sürdüreceğiz. Çünkü onlar, hem bugünümüzün neşesi hem de yarınımızın umududur. Hep birlikte, çocuklarımızın daha parlak bir geleceğe adım atması için mücadele ediyoruz" dedi.


Yayın Tarihi: 15/12/2023 - 16:26