Alankent ve Çamaş'ta Enver Yılmaz Coşkusu


Alankent ve Çamaş'ta Enver Yılmaz Coşkusu

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Kabataş'ın Alankent mahallesi ve Çamas ilçesinde gerçekleştirdiği mitinglerle gövde gösterisi yaptı. Alankent mahallesi ve Çamaş ilçe meydanını hınca hınç dolduran vatandaşlar, Yılmaz'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Her gün ilçe ilçe gezerek, vatandaşlar ile bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, ilk ziyaretini Kabataş İlçesine bağlı Alankent Mahallesi’ne gerçekleştirdi.

Alankent Mahallesi’nde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Enver Yılmaz’ın mahalle ziyareti mitinge dönüştü.

ALANKENT'E BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

Yılmaz, Alankent’te yaptığı mitingde geçmiş dönemde gerçekleştirdikleri hizmetlere vurgu yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “6 yıl oldu. Sebeplerini tahmin ediyorsunuz biliyorsunuz. Ayrıldık gittik. Gitmeden önce de Alankent'e her geldiğimde beni coşku ile karşılamıştınız. Sizin isteğinizi de iki etmemiş bir kardeşiniz olarak şu anda aranızda gönül rahatlığıyla, gönül huzuruyla bulunan bir kardeşimizin. Alankent, bizimle birlikte büyük ve hizmetler gördü. Alankent bizimle birlikte bu meydanın sıcak asfaltın gördü. Alarkent bizimle birlikte ara sokakların kaldırımını, asfaltını gördü. Alankent bizimle birlikte 45 yıldır yapılamayan tuvaletinin yenilenmesini, yani çevresinin düzenlemesini gördü. Alankent bizimle birlikte bu meydanın güzelliğini gördü. Alankent bizimle birlikte ilk defa bir parkına, bahçesine kavuştu. Alankent bizimle birlikte Aybastı ilçemize 10 dakikalık mesafeye düştü. Alankent bizimle birlikte sıcak asfalta kavuştu. Alankent bizimle birlikte suya kavuştu. Alankent bizimle birlikte hizmete kavuştu. O hizmetin göstergesi olarak buraya gelen tüm Alankentli kardeşlerime hoş geldiniz diyorum” dedi.

ORDU'DAN YENİDEN TARİH YAZACAK

Enver Yılmaz, seçime 32 günün kaldığını hatırlatarak 31 Mart gününde Ordu’da yeniden tarihin yazılacağını ifade etti. Yılmaz açıklamasında,  “Şurada seçime kaldı 32 gün. Bu 32 günlük süre içinde Allah izin verirse sizin derdiniz sıkıntınız, bizim derdimiz ve sıkıntımızdır, hiç endişemiz olmasın. Bu dertleri ve sıkıntıları çözme konusunda irade bizde. 31 Mart tarihinden sonra sizin desteğinizle de inşallah Alankent, Kabataş, Ordu'dan yeniden tarih yazacak” diye konuştu.

Alankent mahallesindeki ziyaret ve mitingin ardından Çamaş ilçesine geçen Yılmaz, burada da sevgi seli ile karşılandı. Yılmaz esnaf ziyaretlerinin ardından Çamaş ilçe meydanında toplanan vatandaşlara seslendi.

ÇAMAŞ'TA COŞKULU KALABALIĞA SESLENDİ

Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Çamaş ilçesinin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu vurguladı.

Yılmaz açıklamasında, " Ben Çamaş'ın tüm mahalllerini ezbere bilirim. Gitmediğim, ayak basmadığım tek bir mahallesi yoktur. Görev süreleri boyunca    Çamaş'ı doğru dürüst ziyaret etmeyen mahallelerine hiç gitmeyen yöneticilerin buraya vereceği birşey yoktur. İnşallah sizlerin vereceği destekle 31 Mart'tan itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye sözlerini tamamladı.


Yayın Tarihi: 28/02/2024 - 20:47