Strateji Oyunları El Sanatları Sergisi Açıldı


Strateji Oyunları El Sanatları Sergisi Açıldı

19 Mayıs Belediyesi 2. Zekâ Geliştirici Ahşap Akıl ve Strateji Oyunları El Sanatları Sergisi 19 Mayıs Belediye hizmet binasında bulunan toplantı salonunda bugün açıldı.

Açılışa 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs ilçe daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu “Hem sağlıklı hem de eğitici ahşap akıl oyunlarını 19 Mayıs’lı çocuklarımızla bu yılda buluşturduk. Bu oyunlar çocukların yalnızca yeteneklerini geliştirmekle kalmaz, kötü alışkanlıklar edinmelerine de engel olur. Kişiliği ve karakteri olumlu yönde etkiler ve geliştirir. Çocuklarımızın bu etkinlikten memnun kaldıklarını görmek çok güzel. Bu etkinlik sadece çocuklar için değil aynı zamanda yetişkinlerimiz içinde çok faydalı. Bu tip kültürel etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Bu gün açılışı gerçekleşen, 19 Mayıs Belediyesi 2.Zekâ Geliştirici Ahşap Akıl ve Strateji Oyunları El Sanatları Sergisi 25-26-27 Şubatta belediye hizmet binasında bulunan toplantı salonunda saat 10.00 ile 18.00 arası açık olmaya devam edecek.

                                                                                                                                                       


Yayın Tarihi: 24/02/2019