Adil Düzeni Yerel Yönetimlerde Kurmaya Çalışacağız


Adil Düzeni Yerel Yönetimlerde Kurmaya Çalışacağız

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, “İnşallah 1 Nisan itibariyle milletimizi, Samsun'da rahatlatacak, mutlu edecek icraatlara başlayacağız. Çalmayacağız, çaldırmayacağız ve çok çalışacağız. Yeni dönemde farkı görecekler. Adil düzeni yerel yönetimlerde kurmaya çalışacağız” dedi

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Havza ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve sorunlarını dinleyen Adem Güney, göreve geldiklerinde yapacağı projelerini anlatarak destek istedi. Samsun’u adım adım dolaştıklarını ve 17 ilçenin tamamında vatandaşlara temas ettiklerini söyleyen Güney, “İnsanlar dertli. Esnafı geziyoruz, dertli. Yolcuyu dinliyoruz, dertli. Vatandaşı dinliyoruz, dertli. Samsun’da neredeyse dertli olmayan kimse kalmamış. Herkes şikayetçi. Emeklisi, çiftçisi, işçisi, esnafı, herkesin derdi var. Belediye başkanının görevi vatandaşın derdini dinlemek ve çözüm üretmek” dedi.

‘FAİZE PARA BULUYORSUN DA EMEKLİYE NİYE BULAMIYORSUN?’

Kaynakların doğru kullanılması halinde vatandaşın derdini çözecek yatırımların da sağlıklı bir şekilde yapılabileceğini söyleyen Adem Güney, “Faize, rantiyeye para bulabiliyorsun. Borçlanıyorsun, bir bedel ödüyorsun. Yüksek faizle borçlanıyorsun. İsrafa, rüşvete, haksızlığa, şatafata para harcıyorsun. Vatandaşa hizmet etmeye gelince paran yok. Faiz ödemeye para buluyorsun da emekliye, ihtiyaç sahibine geldiği zaman niye bulamıyorsun?” diye konuştu.

‘KAYIP KAÇAĞI ÖNLEYECEĞİZ, VATANDAŞA HİZMET EDECEĞİZ’

1994 seçimlerini hatırlatan Adem Güney, “O zaman da İstanbul Büyükşehir Belediyesi için başkan adayımız olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gazeteciler sormuştu. ‘Hükümette değilsiniz, nasıl hizmet vereceksiniz? Kaynağı nereden bulacaksınız?’ diye. Şimdi de bazı siyasiler aynısını söylüyor. Cumhurbaşkanımız, 1994’te kendisine bunu soran gazetecilere şu cevabı vermişti. ‘Biz kayıp kaçakları, delikleri tıkayacağız. Havuzda biriken parayla da hizmet edeceğiz.’ Ben de şimdi aynısını söylüyorum. Kayıp kaçağı tıkayacağız. Havuzda biriken parayla da vatandaşımıza hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘LİYAKAT VE EHLİYETİN ÜSTÜN TUTULDUĞU BİR SİSTEM GETİRECEĞİZ’

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, 1 Nisan itibariyle ahlaklı belediyecilik döneminin başlayacağını belirterek, “İnşallah 1 Nisan itibariyle milletimizi, Samsun'da rahatlatacak, mutlu edecek icraatlara başlayacağız. Çalmayacağız, çaldırmayacağız ve çok çalışacağız. Yeni dönemde farkı görecekler. Adil düzeni yerel yönetimlerde kurmaya çalışacağız. Herkesin hakkını alabildiği, hakkın üstün tutulduğu, adaletin üstün tutulduğu, liyakatin ve ehliyetin üstün tutulduğu bir sistemi, bir belediyecilik anlayışını getireceğiz. Belediye personelimizle bir aile havası içerisinde Samsun'a hizmet edeceğiz” dedi.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Büyük Birlik Partisi Havza ilçe teşkilatını ziyaret ederek, trafik kazası geçiren Genel Başkan Mustafa Destici için geçmiş olsun dileğinde bulundu.


Yayın Tarihi: 06/03/2024 - 20:52