Adem Güney: ‘’Belediyeler Borç ve Faiz Batağında’’


Adem Güney: ‘’Belediyeler Borç ve Faiz Batağında’’

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, Gülsan Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri yaparak sanayi esnafına projeleri hakkında bilgi verdi.

Sanayi esnafıyla tek görüşerek Milli Görüş belediyeciliğini anlatan Avukat Adem Güney, “Bugün olduğu gibi belediyeler boğazına kadar borca batırılarak değil, tam tersine belediyelerin önceki dönemden gelen borçlarının ödendiği, belediyenin kasasında fazladan para olduğu bir belediyecilik… Halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışında Cenabı Allah’ın rızasını kazanmanın milletin derdine derman olmaktan geçtiğini bilen bir belediye başkanı. Milli Görüş Belediyeciliği budur” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney şöyle devam etti;

“Bugün olduğu gibi belediyeyi, belediye başkanlığını bir zenginleşme yeri, bir rant kapısı, ailesini, sülalesini, çevresini bağlı olduğu localara mensup işadamlarını zengin etme yeri gören değil, milletin derdine derman olup böylece Allah’ın rızasını kazanan, halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla yapılan belediyeciliktir Milli Görüş Belediyeciliği... Biz işte bu anlayışın, bu belediyeciliğin yeniden inşallah 30 sene sonra Samsun’da milletimizle buluşması için Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık ve 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz.

MARİFETİN KİŞİLERDE DEĞİL, MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNDE

Rantçı belediyecilik anlayışının belediyeleri ve vatandaşı perişan ettiğini belirten Adem Güney , “94 seçimleri öncesinde yolsuzluk ve borç batağındaki belediyeler hizmet veremez haldeydi, sokaklar çöp çamur ve çukura teslim olmuştu. 94 seçimleriyle işbaşına gelen Millî Görüş belediyeciliği belediyelerde laf değil hizmet üretti. Milletin tek kuruşu boşa harcanmadı. Sonradan Millî Görüş’ten ayrılıp aynı belediyelerde koltuğa oturan aynı insanlar oldu, ama Millî Görüş bereketi olmadı. Belediyeleri boğazına kadar borca batırdılar. Dolayısıyla marifetin kişilerde değil, Milli Görüş gömleğinde olduğu ortaya çıkmış oldu. Bugün de rantçı belediyecilik anlayışları belediyeleri ve vatandaşı perişan etmektedir. Bakın yine belediyeler borç ve faiz batağına saplanmıştır. Sokakları başıboş köpekler, parkları uyuşturucu çeteleri esir almıştır. Belediyeler, vatandaşa hizmet üreten değil, yandaşa rant üreten kurumlara dönüşmüştür. Çare geçmişte olduğu gibi bugün de ve yine Milli Görüş’te, Refah Partisi’ndedir.

31 Mart’tan itibaren ahlaklı, faziletli, merhametli, liyakatli, dirayetli ve gayretli belediye başkanlarımızla, “Ahlaklı Belediyecilik” anlayışının örnekleriyle milletimizin yüzünü yeniden güldüreceğiz İnşallah…”


Yayın Tarihi: 26/01/2024 - 12:31