Adem Güney : ‘1 Nisanda Ahlaklı Belediyecilik Dönemi Başlayacak’


Adem Güney : ‘1 Nisanda Ahlaklı Belediyecilik Dönemi Başlayacak’

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, 1 Nisan itibariyle ‘Ahlaklı Belediyecilik’ döneminin başlayacağını belirterek, “1 Nisan itibariyle rantçı, heykelci ve örgütçü belediyeciliğin sona geldiğini bu millet gösterecektir” dedi.

Samsun’da Yeniden Refah Partisi’nin aday tanıtım toplantısı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapıldı. Genel Başkan Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Zor, Nureddin Gül, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, ilçe belediye başkan adayları, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘MİLLETİN DERDİYLE DERTLENECEĞİZ’

Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Samsun’da ‘Ahlaklı Belediyecilik’ döneminin başladığını belirterek, “1 Nisan itibariyle rantçı, heykelci, örgütçü belediyeciliğin sona geldiğini bu millet gösterecektir. Milletin derdiyle dertlenen, önce ahlak ve maneviyat diyen belediyecilik anlayışını Samsun’da inşa edeceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyan, artık şefkatle yaklaşan, hak ve adaletle, haklının hakkını aldığı ‘Ahlaklı Belediyecilik’ geliyor. Artık gardiyan belediyecilik son bulacak. Millete karşı dürüst, güvenilir, şefkatli ve anlayışlı garson belediyecilik dönemi başlıyor. Rüşvetin kökünden kazındığı, yalanın, talanın olmadığı bir belediyecilik dönemi başlıyor” dedi.

GENÇLERE VE KADINLARA YÖNELİK PROJELERİNİ ANLATTI

Toplumun iki temel kaburgası olduğunu ifade eden Güney, “Bunlardan biri gençlik, diğeri kadınlarımızdır. Gençlerimizin en iyi şartlarda yaşaması ve onları hayata hazırlamak bizim asli görevimizdir. Bu amaçla il ve ilçelerde gençlik konseyleri kuracağım. Gençlik konseyleriyle şehrimizde katılımcı bir yönetim anlayışıyla gençlerimizi cesaretlendireceğiz” diyerek gençlere yönelik projelerini anlattı.

Kadınlara yönelik projelerini de anlatan Adem Güney, kadınları her alanda destekleyeceklerini dile getirdi.


Yayın Tarihi: 04/03/2024 - 10:11