Samulaş'ta Açıköğretim Sınavı İçin Ek Seferler Planlandı


Samulaş'ta Açıköğretim Sınavı İçin Ek Seferler Planlandı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Sınavlarına katılacak öğrencilerin Şehiriçi toplu taşımdan sorunsuz ve güvenli şekilde yararlanmaları için ek servisler koyarak tedbirler aldı.

Samulaş A.Ş.  16-17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınavları için Raylı Sistem ve R11 Üniversite Kampüs ringine ek servisler koyarak toplu taşımda olası yoğunluğa karşı tedbir aldı. Samulaş A.Ş. yetkililerinin yaptığı açıklamada genel olarak sınavlarda yaşanan ulaşım aksaklıklarının tekrarlanmaması ve trafikte sıkışıklıkların yaşanmaması adına sınava girecek kişilerin toplu taşım araçlarını tercih etmeleri, özel araçla sınav yerine gidecek olanların özellikle Ondokuzmayıs Üniversitesi kampüsünde sınava girecek olan kişilerin araçlarını trafik aksamasına sebebiyet vermeyecek şekilde park etmeleri konularında uyararak Açıköğretim Fakültesi Sınavlarına girecek tüm öğrencilere başarılar Samulaş A.Ş. olarak başarıla dileklerini ilettiler.

Samulaş A.Ş. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınavları (AÖF) kapsamında Cumartesi ve Pazar günü tramvaylar seferler 4 dakika sefer aralığıyla çalıştırabilecek şekilde planlama yaparken R11 Ring seferlerine araç ilavesi yapılarak herhangi bir aksama yaşanmaması sağlanacaktır.


Yayın Tarihi: 14/04/2016