Bulvar AVM’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri


Bulvar AVM’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri

Her özel günde gerçekleştiği etkinlikleri Samsunlularla buluşturan Bulvar AVM, Cumhuriyetimizin 99. Yılını da coşku ile kutlayacak.

Etkinlikler; 27 Ekim Perşembe günü 14:00’de  Atakum Kadın Konseyi Cumhuriyet Kadınları Bandosu’nun performansı ile başlayacak. Ayşegül TEKAY ve Mine YAVUZEL in şefliğinde, tamamı kadınlardan oluşan 45 kişilik ekip, Bulvar AVM Meydan alanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel olarak hazırladıkları gösterilerini ilk kez Bulvar AVM’de gerçekleştirecekler. Marşlardan oluşan repertuarları ile coşku ile takip edilen Cumhuriyet Kadınları Bandosu’nun bayrama özel hazırlığı yeni enstrümanların eklenmesi ile de dikkat çekiyor.

Etkinliklere karakalem ve karikatür çalışmaları eşlik edecek. Kendi tarzında realist  karakalem portre ve karikatür çalışmaları yapan, yurt içinin yanı sıra yurt dışına da çalışan sanatçı Filiz Güldal, 27-28-29 Ekim tarihlerinde Bulvar AVM meydan alanında olacak. Çalışmalarını 5 – 10 dakika arasında hazırlayan başarılı karikatürist ve karakalem sanatçısı Filiz Güldal Milli bayram temalı çizimler gerçekleştirecek. Özel olarak çizim yaptırmak isteyen ve Bulvar AVM’den alışveriş yapan ziyaretçilere ise %30 oranında indirim uygulanacak.

Bayrama özel hazırlanan Atatürk Hatırası fotoğraf platformu ile de ziyaretçiler anlamlı  fotoğraflar çekebilecekler.


Yayın Tarihi: 27/10/2022 - 18:03