Lise Öğrencilerine 19 Mayıs Belediyesi’nden Komposizyon Yarışması


Lise Öğrencilerine 19 Mayıs Belediyesi’nden Komposizyon Yarışması

19 Mayıs Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle lise öğrencilerine yönelik ödüllü yarışma düzenliyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında, ‘’ Korona virüs tedbirleri kapsamında maalesef 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da evlerimizde kutlayacağız.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz için bir yarışma düzenlemiş, öğrencilerimizi sürpriz hediyeler ile buluşturmuştuk. Sıra Genç bakışlarda, yani lise öğrencilerimizde. Onlar için düzenlediğimiz Genç Bakış Covid-19 ve Pandemi Sonrası Dünya Düzeni Komposizyon yarışmamız var. Haydi, gençler yazdığınız komposizyonun fotoğrafını çekin ve bize gönderin” Dedi.

Gençlerimize her zaman güvenim sonsuzdur diyen,  19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Gençlerimizin fikirleri önemsiyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına korona virüs salgını ve sonrası ile ilgili neler düşünüyorlar merak ediyoruz. Onlar bizim gücümüz yarınlarımız. Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını şimdiden kutluyor,  yarışmada başarılar diliyorum.” Dedi.

Genç Bakış Covid-19 ve Pandemi Sonrası Dünya Düzeni Komposizyon Yarışmasında yazılan komposizyonlar  0549 305 55 01 numaralı whatsapp hattına  gönderilecek. Kompozisyon yarışması 16 Mayıs saat 19:19’ da son bulacak.

Yarışma giren öğrencilere bisiklet, tablet gibi çeşitli hediye verilecek.


Yayın Tarihi: 07/05/2020