Tıp Bayramı’nda KUDOF Fotoğraf Sergisi Açtı


Tıp Bayramı’nda KUDOF Fotoğraf Sergisi Açtı

Kuzey Doğu Fotoğrafçıları (KUDOF) Kulübü’nün “Ordu’da Umut Var” adlı fotoğraf sergisi, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Özel Ordu Umut Hastanesi’nde açıldı.

Fotoğraf Sergisi’nin açılışına Vali Yardımcısı Niyazi Erten, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Özel Ordu Umut Hastanesi sahibi İdris Altınel, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, amatör fotoğrafçılar ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Özel Ordu Umut Hastanesi’nde sergi açılışını gerçekleştiren KUDOF Kulübü başkanı İlhan Türkmen başta Özel Ordu Umut Hastanesi sahibi İdris Altunel’e, doktorlara ve personellerine teşekkür ederek, “Bu görsel şölenin açılışında başta tıp dünyasının anlamlı günlerini kutluyoruz. Sağlıkta çalışan amatör fotoğrafçı arkadaşlarımızın Ordu’nun turizm adına tanıtılmasına katkı sağlamak için böyle bir etkinliği hayata geçirdik. Hastanemize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Objektiflerden çıkan birbirinden güzel fotoğrafları inceleyen Vali Yardımcısı Niyazi Erten ise burada yaptığı kısa değerlendirmede, “Ordu’nun her alanda tanıtıma ihtiyacı var. Bu anlamda bütün çalışmaları fırsata çevirmeliyiz. KUDOF’ta, 14 Mart Tıp Bayramı’nda çok anlamlı bir çalışmaya imza atmış. Bu çalışmaları her alanda kullanmak ve tanıtıma katkı sağlamak adına devam etmesini diliyorum. Sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor hastanemize de bu sanat ve kültür hizmetine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özel Ordu Umut Hastanesi sahibi İdris Altunel de yaptığı açıklamada, “14 Mart Tıp Bayramı bizim için özel ve anlamlı bir gün. Özellikle sağlıkta çalışan kardeşlerimizin böyle bir etkinliğe imza atmasına da elbette kayıtsız kalamazdık. Bizler de başta sağlık turizmi olmak üzere Ordu’muzun tanıtımında turizm ve sanat adına yapılan her güzel örnek çalışmaya desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 14/03/2016