Yılın Romanı “Penceredeki Kadın” Çok Konuşulmaya Devam Ediyor


Yılın Romanı “Penceredeki Kadın” Çok Konuşulmaya Devam Ediyor

Tüm dünyada piyasaya çıkmadan adından oldukça söz ettiren gerilim romanı “Penceredeki Kadın”, geçtiğimiz yıllarda çok satan Kayıp Kız ve Trendeki Kız kitaplarından sonra bu yılın en hızlı çıkış yapan romanı oldu

Türkiye’de Pena Yayınları tarafından raflarda yerini alan ve yayın hakları 38 ülkeye satılan “Penceredeki Kadın / The Woman in The Window” romanı, New York Times, Amazon, Barnes & Noble, Sunday Times’ın çok satanlar listesinde 1. sıradaki yerini 3. haftasında da korumaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de de okuyucuyla buluşan ve Türk okurlarının beğenisini kazanmaya başlayan roman, geçtiğimiz yılların en çok konuşulan kitapları Trendeki Kız ve Kayıp Kız romanlarını geride bırakıp 2018 yılının en iyi gerilim romanı olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor

Kayıp Kız’ın yazarı Gillian Flynn kitap hakkında “Muhteşem ve heyecan verici” yorumunu yaparken Stephen King ise kitabı “Elden bırakması imkânsız” olarak değerlendiriyor.

Agorafobisi (alan korkusu) olan bir kadının, evinin karşısına taşınan yeni ailenin penceresini gözetlerken hiç ummadığı bir şey görmesiyle tüm dünyasının alt üst oluşunu anlatan ‘Penceredeki Kadın’; sürükleyici ve şaşırtan kurgusuyla aşk, kaybetmek ve delilik konularını ele alıyor.

Daha yayınlanmadan film hakları “Pi’nin Hayatı” ve “Aynı Yıldızın Altında” gibi filmlerin yapımcısı FOX 2000 tarafından satın alınan ve “İhtiyarlara Yer Yok”, “Ejderha Dövmeli Kız”, “Büyük Budapeşte Oteli” gibi filmlerin Oscar ödüllü yapımcısı “Scott Rudin” tarafından beyazperdeye taşınacak olan "Penceredeki Kadın" okuyucuyu bir dizi akıl karıştırıcı sürprizler bekliyor.


Yayın Tarihi: 29/01/2018