Yeşilyurt AVM Fasl-ı Şahane Etkinlikleri Geri Dönüyor


Yeşilyurt AVM Fasl-ı Şahane Etkinlikleri Geri Dönüyor

Yeşilyurt AVM, Alışveriş merkezinin açık otopark alanına kurulan Ramazan Sokağı konsepti ile ramazan boyunca devam edecek olan birbirinden keyifli sahne gösterileri, fasıl dinletileri, lunapark alanı ve konserler ile eski Ramazanların ruhunu yaşatmaya hazırlanıyor.

Eğlencenin ve keyifli alışverişin adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi geleneksel ramazanları yaşamak isteyen ziyaretçileri için iftar öncesi ve iftar sonrası dopdolu bir program hazırladı. Yeşilyurt AVM açık otopark alanında 17 Mayıs Perşembe günü başlayacak olan 7. Fasl-ı Şahane Etkinlikleri Ramazan ayı boyunca her akşam eski ramazanların etkinlik ve gösterilerinin yanı sıra birbirinden ünlü sanatçılar ve yerel gruplar ile ziyaretçilerine unutulmaz bir Ramazan yaşatmayı planlıyor. Ramazan süresince, Fasl-ı Şahane etkinliklerinde iftar öncesi fasıl dinletisi, iftar sonrasında ise Hacivat karagöz, meddah, kanto, jonglör, semazen, kum sanatı, sihirbaz ve tiyatro gösterileri olacak. Ziyaretçilerin geleneksel gösteriler eşliğinde, eski ramazanların kokusunu, tadını bulacakları keyifli anlara, büyüğünden küçüğüne tüm ziyaretçilerin keyif alacağı etkinliklerde ramazan tüm gelenekselliği ile yaşatılacak.

Birbirinden Ünlü Sanatçılar Yeşilyurt AVM Fasl-ı Şahane’de

Ramazan ayı boyunca 11.00 – 23.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Yeşilyurt AVM Fasl-ı Şahane etkinliklerinde birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturuyor. Müzikseverler tarafından çok sevilen, müzik dünyasında ve sosyal medyada ‘’Okyanus’’ isimli şarkısıyla fenomen olan ‘’Derya Uluğ’’. ‘’Ben Ne Yangınlar Gördüm’’ şarkısıyla adını müzik piyasalarında kısa sürede duyuran, “Zakkum”. Tarzı ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken, ünlü müzisyen Asım Can Gündüz’ün oğlu ‘’Evrencan Gündüz’’.  "Beş", "Durma Yağmur Durma" ve "Sen Gidiyorsun" şarkıları müzik listelerinde büyük başarı elde eden, Altın Kelebek ödüllü ‘’Gripin’’ performanslarını sergileyecek.

Fasl-ı Şahane ve Garaj Günleri Bir Arada

Yeşilyurt AVM’nin bu yıl 7.sini düzenleyeceği Fasl-ı Şahane etkinliklerinde birbirinden ünlü markaların indirimli fiyatlarla yer alacağı ‘’Garaj İndirim Günleri’’ ile AVM ziyaretçileri hem eğlenecek hem alışveriş yapacak.

16 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında açık otopark alanına kurulacak Ramazan Evleri konseptinde, birbirinden ünlü markalara en uygun fiyatlarla ulaşma fırsatını sunan Yeşilyurt AVM, ilkini düzenleyeceği Garaj İndirim Günleri’nde giyim, ayakkabı, ev tekstili ve dekorasyonu, takı-aksesuar sektörlerinden 20’ye yakın büyük markanın katılımı ile kaliteyi uygun fiyata sunacak. Derya Uluğ, Zakkum, Evrencan Gündüz, Gripin, Samsun’un en ünlü müzik grupları ve birbirinden eğlenceli gösteriler ile renklenecek olan Yeşilyurt AVM Garaj Günleri, Ramazan boyunca alışveriş çılgınlığına sahne olacak.


Yayın Tarihi: 09/05/2018