YEDAŞ’a Ulaşmak Çok Kolay


YEDAŞ’a Ulaşmak Çok Kolay

Tedarik kalitesini ve sürekliliğini geliştirmek amacıyla elektrik dağıtım şebekelerinde, teknoloji ve saha yatırımları yapan YEDAŞ, hizmetleri ile ilgili merak edilen bütün bilgilere daha hızlı ve kolay ulaşım sağlamak amacıyla iletişim kanallarını güçlendirerek, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

 

YEDAŞ İletişim Kanallarına WhatsApp Hattını da Ekledi

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop illerinde yaklaşık 3 milyon kullanıcıya hizmet veren YEDAŞ; Google Play ve AppStore’lardan ücretsiz indirilebilen; arıza, kaçak ihbarı, öneri ve şikayetlerin gönderilebildiği, doğrudan Çağrı Merkezi’ne bağlanma imkanı tanıyan, YEDAŞ186 Mobil Uygulama’dan sonra Whatsapp hattını da iletişim kanallarına ekledi. Genel Müdür Rıdvan Aktürk, “Faaliyet gösterdiğimiz bölgede nitelikli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunmanın yanı sıra, talep ve önerileri kısa sürede karşılamak için de geliştirme çalışmaları yapıyoruz. Müşterilerimiz, uygulamalarımıza dahil ettiğimiz 0530 10 60 186 numaralı hattan, 7 gün 24 saat, elektrik ve aydınlatma arıza, kaçak elektrik ihbarı, şikayet ve önerileri sesli veya görüntülü olarak yetkili birimlerimize ulaştırabilecekler.” dedi.

YEDAŞ, Çalışan Sayısını Artırarak Çağrı Merkezi’ni Güçlendiriyor

YEDAŞ, müşteri memnuniyeti odaklı yatırımlarına Çağrı Merkezi yatırımını da ekledi. 39 kişiden oluşan çağrı merkezi kadrosunu geliştirerek 150 operatörden oluşan güçlü bir kadro ile hizmet vermeye başlıyor. Eğitim süreçlerinin sonuna yaklaşan YEDAŞ, 186 Çağrı Merkezi’ni arayan müşterilerine, daha kısa sürede cevap verecek. Öneri, talep ve şikayetleri alarak ilgili birimlere daha hızlı ulaşmasını sağlayacak.  


Yayın Tarihi: 02/01/2017