Lezzet Yolculuğu Programı Ordu’yu Tanıtıyor


Lezzet Yolculuğu Programı Ordu’yu Tanıtıyor

Show TV’nin ilgiyle izlenen programlarından birisi olan “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” programının Ordu bölümü, hafta sonu ekranlarda olacak.

Vali Seddar Yavuz'un daveti üzerine 5 Ekim‘de Ordu'ya gelen “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” program ekibi  3 gün kaldıkları Ordu’da gerçekleştirdikleri çekimleri yayına hazır duruma getirdi.

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Turgay Başyayla, Yönetmenliğini Şenol Şişman, yapım koordinatörlüğünü  Mustafa Ülker, kameramanlığını Salih Söğüt, Şahin Solak ve Bilge Kağan Şişman'ın yaptığı program için Ordu'da 3 gün boyunca birbirinden güzel çekimler gerçekleştiren program ekibi, Ordu’nun büyüleyici güzelliğini, yöresel yemeklerini  en güzel şekilde  ekranlara taşıyacak.

Anadolu’nun, damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenlere, yurdun yüzlerce yıllık eşsiz tadlarını, il il, ilçe ilçe, köy köy gezip  ekranlara getiren "Lezzet Yolculuğu"nda, Turgay Başyayla sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde izleyenlerle buluştururken, yörenin lezzetlerini yöreye özgü restaurantlarda kimi zaman aşçılar ile kimi zaman, anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş nineler ve teyzelerin  görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle lezzet rüzgarı estirmeyi hedefliyor.

“Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” Ordu  programı; 28.10.2017 Cumartesi ve 29.10.2017 Pazar günü saat 13.00'den itibaren  2 ayrı bölüm halinde Show TV’de ekranlara gelecek


Yayın Tarihi: 27/10/2017