Vali Kaymak, Samsunspor Yönetimini Kabul Etti


Vali Kaymak, Samsunspor Yönetimini Kabul Etti

Samsun Valisi Osman Kaymak, 02 Haziran 2018 tarihinde Samsunspor Kulübü Derneği'nin Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda Samsunspor Kulübü Başkanı olarak seçilen İsmail Uyanık ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Osman Kaymak’a teşekkür eden Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık yaptığı konuşmasında, “Sayın Valim, sizler taraftarlarımızın kalbinde bir taht kurmuşsunuz. Bu parayla pulla alınabilecek bir sevgi değildir. Sayın Valim, bu şehrin taraftarı sizleri ‘Osman Baba’ olarak kabullenip sevdiler. Biz de sizleri bu anlamda çok seviyoruz. Ortada küme düşmüş bir takım olmasına rağmen Samsunspor’a sizin yaptığınınız destekler nedeniyle sizin adınız her geçtiğinde dakikalarca alkışlanıyor olmanız çok mutlu edici bir durum. Genel kurulumuzda da bu böyleydi. İnşallah Samsunspor ile ilgili atacağımız adımlar hayırlı ve uğurlu olur. İnşallah sizlerin de desteğiyle bu takım tekrar hak ettiği yere gelir” dedi.

Samsunspor'un yeni başkanı ve yönetimine başarılar dileyen Vali Osman Kaymak "Samsunspor ile ilgili ilimizde gerçekten büyük bir beklenti var. Samsun şehri takımını çok seviyor ve çok önemsiyor. Ben bu şehre geldiğimde şunu gördüm. Gerçekten Samsun halkı Samsunspor’un başarısıyla müthiş derecede mutlu oluyor ve mağlubiyetinde ise çok üzülüyor. Biz Samsunluların bu durumuna bir Vali olarak bana ne diyemezdik. Bu anlamda bize düşen neyse yapmaya çalıştık. Ancak bütün desteklerimize rağmen takım küme düştü. Bu bizim için de çok üzücü bir durum oldu. Ben hep şuna inandım. Bu takım gerçekten Süper Lige çıkacak bir takım. Ancak geçmiş dönemdeki borçlar ve yönetimlerdeki hatalar, Samsunspor’u bu noktaya getirdi.

İnsanlar ve Samsunssporlular bu takımın Samsunspor’un yenilgisini ve küme düşmesini hazmedemiyor. Sizin takımın başına gelmenizle birlikte şehrimizde büyük bir bayram havası oluştu. Bir ümit oluştu. İnşallah büyük bir başarıyı hep birlikte yakalarız. İnşallah iyi bir yol alırız. Siz bu yolu alırken bu şehir ve bizler de yanınızda olacağız. Ben Samsunspor stadyumunun önünden geçerken çok üzülüyorum. O stadyumun boynu şuan bükük durumda. Devletimiz bize trilyonluk stadyum yaptı. Ama Samsunluları temsil edecek bir takımın orada olmaması bizler için uygun olmayan bir durum. Ne Samsunlular ne de biz Valilik olarak bunu kabullenmiyoruz. Samsunspor inşallah o eski havasına, o eski güzel günlerine dönecektir” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 03/06/2018