Vali Balkanlıoğlu, “Avantaj Rotası Ordu’nun Tanıtımına Katkı Sunacak”


Vali Balkanlıoğlu, “Avantaj Rotası Ordu’nun Tanıtımına Katkı Sunacak”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AnadoluJet’in “Avantaj Rotası” projesi kapsamında Mart ayında Ordu'ya özel indirim ve fırsatlar sunduğunu söyledi.

AnadoluJet’in her ay Anadolu’nun farklı bir şehrine rotasını çevirdiğini, Mart ayını ise Ordu ve Giresun iline ayırdığını hatırlatan Vali Balkanlıoğlu, ”AnadoluJet yolcuları Mart ayı boyunca Ordu ve Giresun’a sadece 190 TL’ye gidiş-dönüş uçak bileti ile birlikte bir gecelik konaklama merkezlerinden faydalanabilecek. Ayrıca, ‘Avantaj Rotası’ projesi seçkin restoranlarda % 25 indirimle yararlanma imkanı sunarken, Jet Gençlilere özel Ordu &Giresun hatlarında % 30 indirimli uçma imkanı da sağlıyor. Gelen yolculara Ordu Valiliğimiz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla da şehir turu ve teleferik gezisi de ücretsiz olacak” diye konuştu.

"AnadoluJet, ‘Avantaj Rotası’ kampanyası ile Ordu'da önemli olan bir tanıtım faaliyetine giriyor” diyen Vali Balkanlıoğlu, “Ordu'nun tanıtılması için yapılacak çalışmalara her zaman destek verdik, vermeye de hazırız. AnadoluJet’in ‘Avantaj Rotası’ projesi şehrimizin tanıtımına büyük oranda katkı sağlamış olacak. Ordu'ya projede yer verdikleri için AnadoluJet'e teşekkür ediyoruz. AnadoluJet’in, ‘Avantaj Rotası’ kampanyası ile ilimize gelecek vatandaşlarımız hem indirimli uçacak, hem de ‘Anadolu Jet Magazin’ dergisi ilimizin tanıtımına katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 02/03/2016